L’equip d’Andorra pateix una nova derrota

7a ronda el 20/11/2008
M. 100 AND Andorra (AND) Elo 89 PLE Palestine (PLE) Elo 1 : 3
50.1 GM De La Riva Aguado Oscar 2537 GM Ermenkov Evgenij 2465 ½ – ½
50.2 FM Garcia Raul 2257 IM Michel Yunis Christian D 2368 0 – 1
50.3 Jose Queralto Daniel 2125 CM Moussa Alaa-Eddine 2223 ½ – ½
50.4 Santamaria V 2106 Ihsan Jawad 2166 0 – 1

El matx d’avui ens enfrontava amb Palestina, pel que es preveia un enfrontament difícil però amb possibilitats.

El primer jugador en acabar la seva partida ha estat l’Oscar de la Riva, que ha obtingut una posició favorable en l’obertura, amb amenaces de mat per la columna «h» però no ha trobat la combinació de jugades que li permetés guanyar la partida, signant les taules després de l’intercanvi de material.

Vicens Santamaria i Daniel José

Vicens Santamaria i Daniel José

En Raül García ha obtingut una posició sòlida però el jugador de blanques, amb un fort atac pel flanc de dama i afegint la manca de temps del jugador andorrà, han provocat certes imprecisions en el joc del nostre jugador que ha acabat cedint el punt davant del contrari

Al quart tauler, en Vicens Santamaria, ha sortit millor de l’obertura amb una distribució optima de les peces que ha desencadenat una combinació tàctica que li ha permès guanyar un peó. Després de certes inexactituds han fet que restés una posició igualada, tot i així en Vicens ha volgut arriscar per intentar guanyar la partida, però ha comés un error que ha provocat el seu abandó.

Raül García i Oscar de la Riva

Raül García i Oscar de la Riva

En Daniel José, amb més de cinc hores de joc, ha estat el darrer jugador del Principat en abandonar la sala de joc. A l’obertura de la seva partida, davant el jugador palestí Moussa, el seu rival ha sortit de forma ràpida de la teoria de la Caro-Kann i en Daniel no ha trobat la millor manera de desenvolupar les seves peces, tot i així errades puntuals del seu rival han permès que el nostre jugador millorés la seva situació fins assolir les taules després de 70 moviments.

Totes les partides en directe a partir de les 15:00 hores
Resultats, emparellaments i classificacions

Lequip dUrugüai

L'equip d'Uruguai

Jacob Aagaard, segon tauler dEscòcia

Jacob Aagaard, segon tauler d'Escòcia

Lequip dEspanya amb Shirov, Vallejo i Illescas

L'equip d'Espanya amb Shirov, Vallejo i Illescas

Francesc Rechi

Francesc Rechi