Ronda molt favorable amb dues victòries

La jornada d’avui ha estat molt favorable pels interessos dels nostres jugadors, ja que ambdós han aconseguit la victòria.

En Marc Pericas ha sortit de l’obertura amb avantatge i mitjançant una ruptura central ha pogut guanyar un peó. La posició resultant dels canvis era molt difícil pel seu rival, i no ha pogut fer res per neutralitzar la forta iniciativa del jugador del Principat.

El rival de l’Esteve Mateu, el libanès Salaheddin Alnami, ha triat un esquema irregular per combatre la defensa India de Rei. En el mig joc, l’Esteve ha trobat la manera, mitjançant un sacrifici de qualitat primer i d’una peça després, d’obrir l’enroc del seu rival que aviat s’ha trobat amb problemes per defensar el seu . Finalment l’atac ha resultat decisiu i no ha hagut cap manera de frenar-lo.

Amb aquests resultats, un cop passada la sisena ronda, l’Esteve Mateu es troba amb 3,5 punts i el Marc Pericas amb 3. Demà està prevista la setena a les 16:00, i pel matí podrem gaudir d’una excursió fins a Chania, una de les ciutats més importants de Creta.

20100904_16

Esteve Mateu i Marc Pericas (Kissamos)

20100904_07

Església Ortodoxa (Kissamos)

20100904_10

Oscar de la Riva (Port de Kissamos)

20100904_09

Port de Kissamos