Bona actuació d’Andria Ercoli a sub14

Del 23 al 28 de març s’han celebrat a Cambrils, com ja es va fer l’any passat, les Finals dels Campionats de Catalunya per edats , categories sub8 a sub20, on només ha hagut un representant del GEVA-CEA, Andria Ercoli a la categoria sub14.

El jugador del Principat, amb el número 40 del ranquing inicial, va començar molt bé el torneig, amb 2½ en les tres primeres partides, superant a jugadors teòricament superiors. La quarta ronda es va veure clarament superat per seu rival en el cinquè tauler d’una categoria que comptava amb la participació de 96 jugadors.

Tot i així va continuar puntuant amb dues taules consecutives abans d’encadenar la segona derrota a la setena ronda en una partida on podia haver obtingut un resultat més favorable. Amb 3½ de 7 un bon sprint final amb dues victòries a les rondes 8 i 9 li han permès obtenir 5½ punts ocupant el lloc 25è de la classificació, malgrat que amb els mateixos punts que el 17è classificat.

Bon torneig per l’Andria que continua aquesta temporada incrementant el seu nivell ja que en aquest torneig, molt exigent degut al nivell dels rivals i a les nombroses dobles rondes, ha assolit 50 punts més d’ELO.

Aprofitem també per felicitar els campions de totes les categories d’un esdeveniment que, sumant tots els participants, ha aplegat 535 jugadors.

Galeria de fotografies a Flickr
Galeria de fotografies Federació Catalana d’Escacs
Enllaç a chess-results

2024 Finals Catalunya Edats sub14

2024 Finals Catalunya Edats sub14

2024 Finals Catalunya Edats sub14

Oscar de la Riva Aguado

Oscar de la Riva Aguado

Gran Mestre Internacional | Director Tècnic FEVA