Eric Casanovas, Alex Trojman i Josep Ribera els millors de la representació Andorrana

Aquest any Andorra va participar amb deu jugadors a les finals Catalanes, dividits en cinc categories, de sub10 a sub18.

A la categoria sub18 l’única representant andorrana, Diana Da Rocha no va tenir un bon torneig, va desaprofitar algunes posicions mol favorables i això va repercutir a la classificació final. De totes maneres cal destacar l’alt nivell en aquesta categoria, ja que tots els adversaris superaven la Diana en el
ranking inicial.

A la categoria sub16 participaven el Campió Juvenil d’Andorra, Eric Casanovas i la subcampiona, Maria Galera. Tots dos van tenir una actuació d’acord al seu nivell, totalitzant 4,5 punts l’Eric i 4 punts la Maria.

Maria Galera (sub16)

Maria Galera (sub16)

A la categoria sub14 l’Arnau Jansat no tenir el seu torneig i va finalitzar amb 3,5 punts. Podem considerar aquest resultat per sota de les seves expectatives inicials.

A la categoria sub12 el millor va ser l’Alex Trojman, que va començar el torneig ocupant les primeres posicions, de manera que es va enfrontar als millors jugadors de la categoria jugant sempre a les primeres taules del torneig. La derrota a les darreres partides, no va deslluir una meritòria actuació. Josep Pubill i Emma Grande van acabar amb tres punts cadascú.

A sub10 el Josep Ribera no va fallar i va aconseguir el 50% dels punts 4,5, un bon resultat. També l’Alex Alcon va jugar un bon torneig i va acabar la competició amb 4 punts. Finalment, el debutant Arian Chechi va totalitzar 3 punts.

Crònica de Raül Garcia Paolicchi.

Alex Trojman (sub12)

Alex Trojman (sub12)

Josep Mª Ribera (sub10)

Josep Maria Ribera (sub10)