L’equip D s’enfronta al Mollerussa F 

El nostre equip D s’ha enfrontat al Mollerussa F, equip format per jugadors molt joves però amb molt de talent.

El primer taulell va ser dominat pel Manolo, qui, tot i tenir més nivell que nosaltres i jugar habitualment a una altra categoria, va accedir a  acompanyar-nos aquesta ronda. Jugant a un nivell superior, va aconseguir fer escac i mat al rival, però, donada la reacció del rival en perdre, el nostre company es va apiadar d’ell i van decidir acabar la partida en taules.

El segon taulell va ser dominat pel Rafa, qui, amb blanques, va optar per l’obertura escocesa.  El nostre company va sacrificar un cavall aprofitant el rei al centre del rival i va preparar un atac al punt feble f7. Mantenint la iniciativa i portant les peces a l’atac pel flanc de rei, les blanques van poder fer escac i mat amb el cavall que quedava i una torre.

El tercer taulell va ser dominat pel Fran, qui, es va veure pressionat des del primer moment per la iniciativa del rival. El nostre company va sacrificar un peça en un intent d’alliberar-se d’aquesta pressió, però les blanques van aconseguir mantenir-la. A mesura que anava avançant la partida, les negres no van aconseguir combinar les peces de forma efectiva per defensar-se dels atacs enemics ni per trobar un possible contrajoc. 

El quart taulell va ser dominat per la Yaiza, qui, va perdre una peça a l’obertura per un error de càlcul. Així i tot, la nostra companya va intentar aprofitar que tenia més espai i les peces més desenvolupades per atacar contínuament el rei enemic i acabar fent escac i mat.

Tot i que l’empatia d’en Manolo és admirable, la veritat és que la seva actuació li ha costat al nostre equip mig punt d’avantatge contra el segon equip més fort de la Lliga, al qual ara mateix només li treu 1 punt de diferència. Esperem que les rondes que queden, el rendiment de l’equip sigui tan bo com fins ara. Molts ànims!

  MOLLERUSSA F   1½ – 2½   GEVA-CEA D
1 Romà, Ferran 1469 ½-½ 1714 Barragan, Manel
2 Romà, Bru 1409 0 – 1 1700 Rodríguez, Rafael
3 Rue, Martí 1363 1 – 0 1700 Lamotte, Joan F.
4 Giribet, Valeri 1324 0 – 1 1700 Cano, Yaiza
Yaiza Cano Duarte

Yaiza Cano Duarte

Delegat GEVA-CEA D

2024025 Mollerussa F vs GEVA-CEA D

Mollerussa F vs GEVA-CEA D

2024025 Mollerussa F vs GEVA-CEA D

Mollerussa F vs GEVA-CEA D

2024025 Mollerussa F vs GEVA-CEA D

Mollerussa F vs GEVA-CEA D

2024025 Mollerussa F vs GEVA-CEA D

Mollerussa F vs GEVA-CEA D