4ª Ronda del GEVA-CEA D que suma fora 1,5 punts

Aquest diumenge el GEVA CEA D s’ha enfrontat a La SEU B com a visitant obtenint 1,5 punts dels 4 possibles.

La SEU B ha sorprès amb un equip més dur sobre el paper que en els últims partits la qual cosa ha posat als andorrans en alerta.

En aquesta ocasió, el primer tauler estava defensat pel Bonifacio que s’ha enfrontat a un àgil rival que ha començat amb un dur atac. L’andorrà amb paciència, ha sabut aguantar i poc a poc li ha anat guanyant peces fins a portar dos punts d’avantatge. Ja amb totes les partides finalitzades, el jugador de la SEU ha ofert taules al del GEVA-CEA, que ha acceptat l’oferta, donant per bo l’empat i el mig punt.

En el segon tauler, la Jana de la Riva partia davant d’un experimentat rival amb molt més ELO que la nostra representant. L’andorrana ha mantingut la lluita durant tota la partida amb molta serietat en una matx d’igual a igual. L’intercanvi de peces ha continuat fins arribar a un final en què el de la SEU tenia un peó més que ha sabut coronar, desequilibrant totalment la partida i portant-se el punt.

El Nicolás Pérez continua amb la bona ratxa i avui ha tornat a vèncer en el tercer tauler amb un rival amb més ELO. Ha portat la iniciativa tota la partida i ha guanyat més ràpidament que en jornades anteriors.

L’últim tauler estava defensat en aquesta ocasió per l’Aleix Guàrdia, que s’enfrontava a un rival jove però amb un ELO superior. El representant del GEVA-CEA ha començat molt bé, portant fins i tot la iniciativa de la partida, però un error de càlcul li ha fet perdre important material que ha fet que el nostre representant no pogués emportar-se el punt.

El GEVA-CEA D, suma 1,5 punts, que el situen amb 9,5 i el mantenen a la part alta de la classificació. La propera jornada, com a locals, intentaran de nou escalar posicions.

  Vallfogona C   2½ – 1½   GEVA-CEA D
1 Salinas, Bryan S. 1700 ½ – ½ 1700 Pérez, Bonifacio
2 Gómez, Albert 1664 1 – 0 1446 De la Riva, Jana
3 Vigara, Cesc 1464 0 – 1 1411 Pérez, Nicolás
4 Farre, Max 1384 1 – 0 1316 Guardia, Aleix
Bonifacio Pérez Cortés

Bonifacio Pérez Cortés

Delegat GEVA-CEA D

20200209 La Seu B vs GEVA-CEA D

La Seu B vs GEVA-CEA D

20200209 La Seu B vs GEVA-CEA D

La Seu B vs GEVA-CEA D

Per més informació visiteu els següents enllaços:

Portal Lliga Catalana 2020
Bases Lliga Catalana 2020
Galeria Fotografies a Flickr

Sala de joc LLIGA CATALANA 2020
Antiga Casa Pairal d’Andorra la Vella
Carrer Prat de la Creu 68 – Plaça Lídia Armengol