Andria Ercoli i Jaume Chaderat campions sub10 i sub12. Empat a sub14 entre Serni Ribera i Marc Sánchez

Els divendres per la tarda, concretament del 17 de gener al 21 de febrer, s’ha celebrat al local social del GEVA la fase prèvia del Campionat de Catalunya d’edats 2020, la territorial Comarques Pirinenques.

Enguany s’han pogut realitzar tres categories, sub10, sub 12 i sub14 fent un total de 18 jugadors entre les tres categories. La majoria d’ells jugadors del GEVA-CEA, però enguany han pres part tres jugadors de La Seu d’Urgell, concretament un sub12 i dos sub10, gràcies a que el club ha tornat a engegar la seva activitat després de passar uns quants anys sense tenir-ne.

Esperem que aquest vagi a més i així de cara a la temporada vinent potser es pot organitzar un torneig amb més inscripcions que atregui a jugadors d’altres poblacions per fer crèixer, entre tots, el nivell de les comarques pirinenques.

Pel que fa als tornejos, el clar dominador de la categoria sub10 ha estat en Andria Ercoli, que repeteix el triomf assolit la temporada passada amb 4½ de 5, un punt d’avantatge respecte en Boni Pérez, segon classificat i únic jugador que va poder puntuar amb el campió. Bona actuació dels representants de La Seu d’Urgell, Martí Flotats i Max Ferrer que han compartit el tercer lloc.

La categora sub12, amb només quatre jugadors inscrits, s’ha disputat en format lliga a doble volta i aquí en Jaime Chaderat ha demostrat estar per sobre de la resta guanyant totes les partides. La segona posició ha estat per la Jana de la Riva.

El torneig amb més igualtat ha estat sub14 categoria on dos jugadors han empatat en el primer lloc després de vèncer en quatre partides i fer taules entre ells. Així en Serni Ribera, principal favorit per ELO i Marc Sánchez han demostrat trobar-se en un molt bon estat de forma, superior a la resta de jugadors de la categoria.

Del 4 al 9 d’abril està previst que es realitzi el Campionat de Catalunya per edats 2020 on esperem que els representants del GEVA-CEA que hi assistiran obtinguin uns bons resultats.

Oscar de la Riva Aguado

Oscar de la Riva Aguado

Gran Mestre Internacional | Director Tècnic FEVA

2020 Comarques Pirinenques

Comarques Pirinenques 2020

2020 Comarques Pirinenques

Andria Ercoli (sub10)

2020 Comarques Pirinenques

Serni Ribera (sub14)

2020 Comarques Pirinenques

Comarques Pirinenques 2020

2020 Comarques Pirinenques

Jaume Chaderat (sub12)

2020 Comarques Pirinenques

Marc Sánchez (sub14)

Seu social del G.E.V.A.:
Avinguda de les Escoles 16, 3r 2ª (Escaldes-Engordany)
Telèfon: +376 824465