Victòria de David Sinfreu al Territorial de Lleida de ràpides

Aquest diumenge 7 de maig al matí s’ha disputat el Torneig individual territorial de Lleida de ràpides amb David Sinfreu, Josep Maria Montraveta i Joan Moscoso en representació dels escaquistes andorrans. El torneig s’ha disputat per sistema suís amb 8 rondes i un ritme de 10+3, amb un total de 54 participants.

Cal destacar el resultat de David Sinfreu, que ha estat el vencedor del torneig amb 7 punts (6 victòries i dues taules), amb els mateixos punts que Jose Pérez Cabas però amb millor desempat.

La participació del David li ha valgut un augment de 164 punts d’ELO FIDE, però per sobre de tot se l’ha vist desenvolupar un joc molt precís, amb molt d’aplom i total confiança, tot i la diferència d’ELO desfavorable amb la majoria de contrincants.

Pel que fa als altres dos escaquistes andorrans, Josep Maria Montraveta ha acabat tretzè amb cinc punts i Joan Moscoso, 44è, amb tres.

Així doncs, cal felicitar el David i desitjar-li que continuï amb la fantàstica projecció que està mostrant aquest any!

Enllaç a chess-results