Diumenge 7 de maig a les 10:00 al Parc de la Mola d’Escaldes-Engordany

El Grup d’Escacs Valls d’Andorra organitzarà el tradicional torneig de partides ràpides de la Diada de Sant Miquel d’Engolasters el proper diumenge 7 de maig, de 10:00 a 13:00 hores al Parc de la Mola d’Escaldes-Engordany. En cas de mal temps el torneig es faria al local social del GEVA, Avinguda de les Escoles 16, 3r 2ª.

La participació del torneig està limitada a 30 jugadors que s’hauran d’inscriure previament al torneig (no s’agafaran inscripcions el mateix dia de joc!) mitjançant el següent formulari de Google Forms.

Es disputaran 8 o 9 rondes per sistema suïs (en funció del nombre d’isncrits) amb un ritme de joc de 3 minuts per jugador i increment de 2 segons per jugada. Hi haurà premis pels primers classificats així com premis especials al millor veterà, millor femení i també per edats a les categories sub8, sub10, sub12. El lliurament de premis es realitzarà un cop acabada la competició.

A continuació us deixem les bases del torneig:

  • Diumenge 7 de maig del 2023.
  • Sala de joc: Parc de la Mola d’Escaldes-Engordany.
  • Horari: de 10:00 a 13:00 hores. El lliurament de premis està previst per les 12:30.
  • Partides a 3 minuts amb increment de dos segons per jugador per sistema suïs.
  • Formulari d’inscripció al torneig: Google Forms
  • Consulta la llista provisional d’inscrits a chess-results.

Llista de premis:

1r Classificat Targeta Regal 50€ Viladomat Esports.
2n Classificat Trofeu
3r Classificat Trofeu
Millor femení Trofeu
Millor veterà Trofeu
Millor sub8 Trofeu
Millor sub10 Trofeu
Millor sub12 Trofeu

Parc de la Mola (Escaldes-Engordany)

Torneig Engolasters 2023