Nova victòria a casa

Aquest diumenge s’ha disputat al local del GEVA la penúltima jornada de la Lliga Catalana on el GEVA-CEA «B» ha aconseguit una nova victòria que el consolida al segon lloc de la classificació a falta de només una jornada.
 
El filial andorrà s’enfrontava a l’últim classificat, el Montornès. Tot i presentar un equips amb baixes, a destacar la del primer taulell, el jove jugador Alex Villa, invicte al primer taulell que no va jugar contra el GEVA-CEA «B» entre d’altres, el Montornès va lluitar i estava clar que tot i no haver guanyat cap enfrontament, venien a per la victòria.
 
El matx va estar força igualat, Marc Morente, Paco i Montraveta signaven taules en posicions molt equilibrades.
 
Les victòries per part de l’equip andorrà van ser les del Marc Ribera al primer taulell que ha guanyat totes les partides que ha jugat en aquesta lliga, Cristofer que continua invicte, Ariadna, Matthew Henderson i David Sinfreu que també continua invicte amb sis victòries i dos taules.
 
Per la seva part, l’Eric Casanovas va fer un ordre imprecís a la defensa escandinava on la seva dama va tenir problemes i va haver de sacrificar algun peó per salvar les amenaces que patia la dama que es trobava mig atrapada al flanc de dama, el bon joc del seu rival va fer que l’Eric no pogués capgirar la situació i va acabar perdent la partida.
 
La Júlia va fer una molt bona partida dominant al seu rival i aprofitant les debilitats, amb el matx ja decidit va arribar a un final de torre i 2 peons contra cavall i tres peons, el negre havia aconseguit una fortalesa que la Júlia intentava trencar buscant deixar al rival en atzucac però no semblava que ho pogués aconseguir, després de portar moltes jugades amb només l’increment de temps al rellotge, finalment va cometre una errada que li va permetre al rival fer un atac doble amb el cavall per guanyar així la torre i la partida.
 
Amb aquest resultat el GEVA-CEA «B» continua segon classificat amb un punt d’avantatge sobre el tercer classificat. La darrera jornada el filial andorrà visitarà al Torà, un altre del equips més forts de la categoria que també està lluitant per la plaça de play-off per ascendir a la Primera Divisió Catalana. El GEVA-CEA «B» però, depen d’ell mateix, un empat l’asseguraria jugar el play-off.

  ANDORRA B   6½ – 3½   MONTORNÈS
1 Ribera, Marc 2204 1 – 0 2206 Zheng, Hong Wei
2 Luke, Cristofer 2191 MC 1 – 0 2032 Villa, Robert
3 Morente, Marc 2038 ½-½ 2062 Atienza, Jesús
4 Rechi, Francesc 2007 ½-½ 2037 Baltasar, Vicente
5 Muratet, Júlia 2003 0 – 1 1978 Núñez, Damià
6 Casanovas, Eric 1960 0 – 1 1927 Bouzas, Juan M.
7 Montraveta, Josep Mª 1925 ½-½ 1885 Ruiz, Ferran
8 De la Riva, Ariadna 1855 1 – 0 1676 Rodríguez, Àlex
9 Henderson, Matt 1850 1 – 0 1453 Canals, Pol
10 Sinfreu, David 1818 1 – 0 1353 Cortes, Abel
Cristofer Luke Brezmes

Cristofer Luke Brezmes

Candidate Master | Professor FEVA

20230312 GEVA-CEA B vs Montornes

GEVA-CEA B vs Montornes

20230312 GEVA-CEA B vs Montornes

GEVA-CEA B vs Montornes