Doble victòria dels equips Andorrans a la sisena ronda. Avui l’equip femení s’ha recuperat superant Cote d’Ivori per 3 a 1

Les coses no han començat be pels interessos Andorrans ja que la primera partida en acabar ha estat amb derrota. L’Ariadna al segon tauler no ha quedat be a l’obertura i ha tingut que debilitar massa el seu enroc, fet que la seva adversària ha aprofitat amb joc precís forçant l’abandó de la nostra jugadora.

Immediatament la victòria al tercer tauler de la Silvia a posat les coses amb igualtat. Quedaven l’Andrea al primer tauler i la Maria al quart amb posicions molt favorables que han convertit en sendes victòries sense ensurts.

La Maria ha obtingut un clar avantatge a l’obertura i ha decidit el joc sense problemes. L’Andrea avui ha jugat una partida d’estil posicional pressionant poc a poc fins obtenir avantatge decisiva.

Amb aquest triomf l’equip recupera el 50% del punts amb 6 punts de 12 possibles.

 

L’equip masculí ha guanyat clarament a Tadjikistan per 3,5 a 0,5

Nova victòria de l’equip, tots els nostres jugadors han fet unes molt bones partides.

En el quart tauler en una partida igualada, s’han signat taules i els altres tres taulers han anat agafant avantatge fins emportar-se el punt sempre controlant la partida i sense patiment ni cap ensurt.

L’equip porta 8 punts i està fent unes molt bones olimpíades fins aquesta ronda sis.

Arribat l’equador del torneig, avui hi ha una festa programada pels jugadors perquè puguin fer noves amistats i trobar-se en un ambient més distès i demà hi ha el dia de descans que l’equip aprofitarà per fer una excursió i anar a dinar fora de l’hotel tots plegats.

L’equip continuar fent pinya amb gran motivació i moltes ganes de fer un gran torneig final. Divendres tenim la 7a ronda.

Martí Martínez Balastegui

Martí Martínez Balastegui

Developing Instructor | Capità Selecció Masculina

Raul Garcia Paolicchi

Raul Garcia Paolicchi

Mestre FIDE | National Instructor | Capità Selecció Femenina