Primera derrota del GEVA CEA C

L’equip andorrà de la Segona Provincial de Lleida ha patit la primera derrota davant de l’Alcoletge.

Aquest diumenge el tercer equip d’escacs ha perdut com a visitant contra l’Alcoletge per 2,5-1,5 malgrat la dura lluita de tots els jugadiors.

El Nicolas Perez que jugava al 4t tauler, davant d’un rival amb ELO inferior a ell, però amb més experiència, fou la primera partida en finalitzar. L’andorrà que sortia amb blanques, va agafar la iniciativa des del principi i va teixir una emboscada a la dama del rival, agafant un avantatge definitiu que el va portar a la victòria.

L’Andria Ercoli, que jugava al tercer tauler amb un rival amb ELO lleugerament superior a ell, ha mantingut una partida equilibrada, però en un final amb un lleuger desavantatge el seu rival ha coronat i l’andorrà ha perdut la partida en poc més d’hora i mitja.

La tercera en finalitzar ha estat la Nerea Pastor que jugava al primer tauler amb un rival amb més de 100 punts d’ELO superior. L’andorrana ha mantingut una partida equilibrada fins al final, fins i tot amb algun avantatge tàctic, però finalment, la veterania del seu oponent ha fet que Nerea abandonés.

Per acabar, el Bonifacio Pérez que jugava al segon tauler, ha fet taules amb un rival amb un ELO lleugerament superior. El capità tenia avantatge tàctic i gairebé 40 minuts de més al rellotge quan el seu oponent disposava de menys d’1 minut, però 2 errors del nostre jugador han fet que no es pogués emportar el punt que tan a prop havia estat i que tant necessitava l’equip.

  ALCOLETGE   2½ – 1½   ANDORRA C
1 Solé, Jaume 1805 1 – 0 1700 Pastor, Nerea
2 Colell, Josep F. 1756 ½-½ 1700 Pérez, Bonifacio
3 Algarrada, Javier 1749 1 – 0 1627 Ercoli, Andria
4 Mallo, Jordi 1499 0 – 1 1564 Pérez, Nicolás
Bonifacio Pérez Cortés

Bonifacio Pérez Cortés

Delegat GEVA-CEA C

20220213 Alcoletge vs Andorra C

Alcoletge vs Andorra C

20220213 Alcoletge vs Andorra C

Alcoletge vs Andorra C

20220213 Alcoletge vs Andorra C

Alcoletge vs Andorra C

20220213 Alcoletge vs Andorra C

Alcoletge vs Andorra C

Sala de joc LLIGA CATALANA 2022
Equips Segona Provincial Lleida

Grup d’Escacs Valls d’Andorra
Avinguda de les Escoles 16, 3r 2ª.
Escaldes-Engordany (AD700). Tel.: +376 824465