Ple de victòries per Cristofer Luke

El passat divendres 26 de novembre vam celebrar el Torneig Pirineu 2021. El campionat, de 5 minuts més 3 segons per jugada, va ser a 7 rondes i va comptar amb un total de 18 jugadors.
 
El club es va omplir de seguida, seguint les mesures de seguretat per la COVID-19, i el torneig es va disputar a bon ritme, ja que no hi va haver cap incidència.
 
El Cristofer Luke, que partia l’1 del rànquing, es va endur el campionat amb un ple de victòries, seguit per l’Esteve Mateu que va fer 6 punts i el Marc Martínez que va perdre només amb ells dos. Pel que fa als premis de tram d’ELO, el millor inferior a 1.600 va ser per a Ariadna de la Riva, amb 4 punts, el millor de menys de 1.400 va ser per a Andria Ercoli i el de menys de 1.200 va ser per Jana de la Riva.
 
Una vegada acabat el torneig, alguns dels jugadors van seguir amb el tradicional Chess&Pizza, el primer després de la pandèmia, on van passar una divertida estona jugant a escacs, jocs de taula i menjant, com no podia ser d’una altra manera, pizza!

Galeria de fotografies a Flickr
Torneig a Chess-results

Alexandra Muratet Carmona

Alexandra Muratet Carmona

Cap de Premsa FEVA

2021 Torneig Pirineu

2021 Torneig Pirineu

2021 Torneig Pirineu

2021 Torneig Pirineu