Victòria enfront el Peona i Peó

Aquest dissabte hem jugat a Barcelona amb l’Equip Peona i Peo, un nou vingut a la categoria. Han pogut formar un equip en general amb més ELO que el nostre, pel que a priori no estava clar si podríem puntuar.

L’Òscar amb negres no ha tingut cap problema especial, doncs el seu rival ha escollit una línia poc ambiciosa que el nostre jugador es coneixia be, simplificant-se tot molt aviat.

En Marc ha quedat amb peons centrals al contrari que el seu rival i semblava que pogués aspirar a obtenir avantatja. Tot i així el negre estava força actiu i amb una estratègia de bloqueig i canvis no ha arribat a passar res. En Sergi tampoc ha tingut cap problema i de fet ha acordat taules ben aviat.

Aquestes taules s’han succeït al principi de l’encontre. Semblava que tot plegat fos una estratègia dels rivals per centrar-se en les partides amb més desequilibri de rànquing.

En Raul ha tingut una partida més complicada amb activitat per tot el taulell, però tampoc sembla que cap dels dos jugadors hagi patit massa fins a liquidar-se la partida.

En canvi el Daniel, si be havia quedat be amb negres, s’ha deixat un peó en una combinació simple, i ha hagut de patir per no quedar perdut de seguida. La posició s’ha simplificat i el blanc no ha sabut aconseguir concretar l’avantatja. Per intentar-ho ha retornat el peó, però no hi havia res i en un final de torres s’han acordat taules.

En Peter també ha perdut algun peó, però la seva posició era clarament pitjor i si be ha lluitat molta estona, no ha tingut opcions de salvar la partida.

En Esteve ha aprofitat be alguns errors del seu rival i ha pogut llençar un atac molt fort. En no massa jugades ja s’ha vist que no hauria de tenir massa problemes per imposar-se, doncs la posició del contrari era massa dèbil.

En Josep ha estat el darrer en acabar, i qui ha donat el punt final de la victòria. Havia quedat millor en l’obertura, i ha pogut pressionar i mantenir avantatja. En un final el seu rival s’ha deixat una peça i ja no hi ha hagut dubtes del resultat final.

En Francesc també tenia bona posició i ha pogut crear un fort atac al rei rival. Després d’algunes escaramusses ha guanyat una peça, el que ha estat suficient per imposar-se.

En David no ha jugat massa be i sembla que no ha tingut opcions en cap moment.

La setmana vinent rebem el Lleida a casa. Esperem poder puntuar per encarar més relaxadament les rondes posteriors, quan ens tocaran els equips teòricament més forts del campionat.

A continuació els resultats individuals:

PEONA i PEÓ  4½-5½ ANDORRA
1  Cuartas, Jaime A. 2537 GM ½-½ 2553 GM De la Riva, Oscar
2  Ayza, David  2302 MC ½-½ 2348 MF Simonet, Marc
3  Capellades, Marc  2290 MF ½-½ 2304 MC Pham, Sergi
4  Gonzales, Jose A.  2242 ½-½ 2280 MF Garcia, Raül
5  Cervello, Ferran  2232 ½-½ 2218 MC Jose, Daniel
6  Serra, Francesc  2276 1-0 2171 Fassnacht, Peterr
7  Subirachs, Guillem  2213 0-1 2159 Mateu, Esteve
8  Lopez, Marc  2176 0-1 2072 Onna, Josepe
9  Garcia, Oscar  2171 0-1 2024 Rechi, Francesc
10 Moya, Carles  2134 1-0 1865 Gorgues, David

Peona i Peó vs Andorra

Peona i Peó vs Andorra