Jaume Alcon continua liderant sub10. Josep Mª Ribera i Alex Alcon a sub12, mentre que Valentí Riba campió sub14

Jaume Alcón va sumar una nova victòria a sub10 i per tant, amb 5 de 5 a manca d’una ronda és gairebé campió del torneig, malgrat que encara haurà d’esperar una ronda més ja que Ariadna de la Riva es troba amb 4 punts i per tant el podria atrapar si perdès la darrera jornada. Després de l’Ariadna trobem dos jugadors amb 3,5 punts, Marc Martínez i Judith Aviño, i per tant la darrera partida, el proper dimarts, serà decisiva per atorgar les primeres places.

La categoria sub12 continua sent un frec a frec entre Josep Maria Ribera i Alex Alcon, ambdós amb 4,5 punts. Els persegueixen Josep Pubill amb 3,5 i Carlos Saez amb 3. El proper dimarts, en funció dels resultats, coneixerem el campió!

En Valentí Riba ja s’ha proclamat campió a la categoria sub14 degut a que al prendre part cinc jugadors el torneig s’ha acabat una ronda abans que les altres. En Valentí, amb 3,5 punts, només ha cedit unes taules davant el tercer classificat, en Daniel Arqués. La segona plaça, amb 3 punts, ha estat per l’Arnau Jansat que només ha perdut davant el campió.

A continuació poden consultar els enllaços a chess-results amb els resultats de la quarta ronda i l’emparellament de la cinquena:

Jaume Alcon vs Jan Marsenyach

Teo Cobo vs Judith Aviñó

Primers taulers sub12

Vista de la sala de joc...