Escacs a l’aire lliure a Escaldes-Engordany

Aquest dissabte. 2 d’octubre, i sota la campanya nacional de promoció de l’activitat física, “Mou-te per la teva salut” es va dur a terme al Prat del Roure d’Escaldes-Engordany una sessió de simultànies juntament amb un espai al carrer on jugar a escacs.

El club de la parròquia, el Grup d’Escacs Valls d’Andorra durant tres hores, de 10:00 a 13:00, va fer una promoció dels escacs al carrer mitjançant unes simultànies, així en Serni Ribera, Campió de Catalunya sub14 i l’Ariadna de la Riva, tercera de Catalunya sub16, s’enfrontaven a tots aquells que tenien ganes de jugar.

Tanmateix molts aficionats es van veure atrets per l’exhibició, mentre que d’altres, els més menuts, simplement volien jugar amb els seus amics o aprendre a moure les peces, encuriosits pels moviments que realitzaven els més grans.

Sense cap mena de dubte donar a conèixer la nostra activitat, gràcies al bon temps, ha estat tot un èxit i potser caldria plantejar-se més sovint activitats similars per apropar-nos als aficionats i encoratjar-los a participar.

Aquesta Campanya Nacional ha comptat amb la participació dels Ministeris de Cultura i Esports, Afers socials, Joventut i Igualtat, de Salut, els comuns de les 7 parròquies, associacions de col·lectius vulnerables proposant activitats adaptades amb la col·laboració de les entitats esportives del país.

Galeria de fotografies a Flickr

20211002 Simultànies Escaldes-Engordany

20211002 Simultànies Escaldes-Engordany

20211002 Simultànies Escaldes-Engordany

20211002 Simultànies Escaldes-Engordany

Oscar de la Riva Aguado

Oscar de la Riva Aguado

Gran Mestre Internacional | Director Tècnic FEVA