CRISTOFER LUKE GUANYA LA 45a MARATÓ D’ESCACS D’ANDORRA LA VELLA

Avui hem pogut tornar a disputar de manera presencial la XXXXV Marató d’escacs amb motiu de la Festa Major d’Andorra la Vella: Quatre hores de joc sense descans! El torneig s’ha disputat amb el sistema de lliga i ha tingut una gran participació, amb un total de 18 jugadors i s’han fet 16 rondes que han permès acabar tot just a les 14 hores per fer l‘entrega de premis i anar a dinar.

La Marató ha començat amb un breu parlament del senyor Benet Pantebre, impulsor d’aquesta trobada, qui s’ha animat a jugar el torneig i ha agraït a tots els jugadors la seva assistència. El torneig s’ha desenvolupat sense cap complicació, ha cridat l’atenció de molts vianants que s’han apropat a veure les partides que s’estaven disputant i fins i tot algun ha demanat si podia participar-hi.

El guanyador de la XXXXV Marató d’escacs d’Andorra ha estat el CM Cristofer Luke amb 15 punts, que partia favorit al rànquing i que no ha perdut cap partida, tot i que ha fet dues taules força patides. El segon lloc ha estat pel jugador del Ponts, Lluís Porta, que ha tingut una fantàstica actuació amb 14 punts, i el podi l’ha completat l’Àlex Alcón amb 13 punts.

Pel que fa als trams, el de menys de 2.000 d’ELO FIDE ha estat per Manuel Cabarcos que ha quedat quart a la classificació final amb 12,5 punts mentre que el premi de tram fins a 1.800 ha estat per Jaume Alcón que ha fet els mateixos punts, però amb pitjor desempat. Manuel Barragan, que ha aconseguit 10 punts, s’ha endut el guardó a millor jugador amb menys de 1.400 i Nabil Habib, amb 8,5 punts, ha guanyat el trofeu del tram fins a 1.000 d’ELO FIDE.

Galeria de fotografies a Flickr
Classificació i resultats a chess-results

Marató d'Escacs d'Andorra 2021

Marató d'Escacs d'Andorra

Marató d'Escacs d'Andorra 2021

Marató d'Escacs d'Andorra

Marató d'Escacs d'Andorra 2021

Sotscampió

Marató d'Escacs d'Andorra 2021

Marató d'Escacs d'Andorra

Marató d'Escacs d'Andorra 2021

Marató d'Escacs d'Andorra

Marató d'Escacs d'Andorra 2021

Tercer classificat

Alexandra Muratet Carmona

Alexandra Muratet Carmona

Cap de Premsa FEVA