Bona participació amb 31 jugadors entre les tres categories

Aquest dimarts 21 de gener ha començat la Fase Prèvia del Campionat de Catalunya per edats. Andorra es troba dins de les Comarques Pirinenques i les partides es disputen els dimarts a les 18:00 al local social del GEVA.

En aquesta edició prenen part 31 jugadors repartits en tres categories, 14 SUB10, 9 SUB12 y 5 SUb14 tots ells del Principat. Malauradament enguany no s’han pogut organitzar les fases prèvies de les categories sub14 i sub16 degut a que no hi havia suficients jugadors. De totes maneres aquests tindran la opció d’obtenir una plaça de classificació si participen en el Campionat Juvenil d’Andorra que es celebrarà per les tardes al llarg de la setmana de Carnaval.

Pel que fa al sistema de joc a les categories sub10 i sub12 es juga per sistema suïs a sis rondes, mentre que la categoria sub14 ho fa per sistema lliga, això sí, a totes elles s’utilitza un ritme de 60 minuts per jugador. El torneig donarà les places per la Fase Final del Campionat de Catalunya per edats que es celebrarà per Setmana Santa a La Pineda.

A continuació poden consultar els enllaços a chess-results amb els resultats de la primera ronda i l’emparellament de la segona:

sub12 - Josep Pubill vs Alex Alcon