Nova victòria, a casa davant l’Olot

Ahir dissabte a l’Antiga Casa Pairal d’Andorra la Vella es va disputar el matx enfront l’equip de l’Olot, un club que la temporada passada ens va acompanyar en el descens de Divisió d’Honor i que té a les files jugadors molt joves i amb projecció.

De fet esperàvem tenir un encontre molt disputat i igualat, però l’equip rival es va presentar amb nombroses baixes ja que molts dels seus titulars no hi van prendre part. Malgrat tot era important no confiar-se amb la diferència d’ELO en els darrers cinc taulers ja que els components eren jugadors molt joves, ben segur que amb una clara trajectòria ascendent.

El matx va començar amb dues taules ràpides. D’una banda l’Oscar de la Riva en el primer tauler les signava tot just sortint de l’obertura i una estona després es produïa el mateix resultat en una posició igualada del migjoc en el quart tauler on en Joel Visa defensava les peces negres.

A continuació s’han produït dues victòries més o menys consecutives. En Daniel José i en Joan Fernández superaven amb molt claredat els seus joves rivals en els setè i desè tauler. En Jordi Fluvià, en el segon avui per la baixa d’en Robert Alomà, atorgava un nou punt al vèncer al jugador Pol Sabrià en un final de torres amb peó d’avantatge que va saber transformar en victòria.

Amb un 4-1 a favor la derrota en una posició aparentment guanyadora per una greu errada de càlcul d’en Sergi Pham podia donar alguna opció de remuntada, però el cert és que en general les posicions resultants eren favorables als nostres interessos.

Així en Josep Mª Ribera aconseguia un nou punt, malgrat que va desaprofitar diverses clares opcions en el migjoc i en el final hauria patit de valent si el seu rival hagués encertat amb el millor contrajoc, i el mateix acabava fent en Raül Garcia guanyant també un final de torres superior.

En Daniel Gómez no va tenir ahir la seva partida per acabar perdent un final on sortia amb un alleugeríssim avantatge i en Joan Guerra donava el darrer punt per l’equip andorrà després d’una llarga partida per acabar doblegant en el final el seu jove i sòlid rival.

Amb aquesta nova victòria el GEVA-CEA en suma cinc de consecutives i per tant manté el lideratge del Grup II de la Primera Divisió. La setmana vinent matx important davant el Reus Deportiu que visitarem dissabte tarda.

 

  GEVA-CEA   7 – 3   Olot
1 De la Riva, Oscar 2555 GM ½-½ 2460 MF  Vidal, Àlex
2 Fluvià, Jordi 2504 MI 1 – 0 2410 MC Sabrià, Pol
3 Gómez, Daniel 2381 MF 0 – 1 2275 Lazaro, Abel
4 Visa, Joel 2325 MC ½-½ 2274 MC Vinardell, Sergi
5 Pham, Sergi 2296 MC 0 – 1 2141 Terry, Luis A.
6 Garcia, Raül 2272 MF 1 – 0 1967 Cros, Marc
7 José, Daniel 2208 1 – 0 1937 Olcina, Jordi
8 Guerra, Joan 2188 1 – 0 1987 Jurado, Heribert
9 Ribera, Josep Mª 2184 1 – 0 1804 Verdaguer, Pol
10 Fernández, Joan 2159 1 – 0 1673 Canal, Pau
Oscar de la Riva Aguado

Oscar de la Riva Aguado

Gran Mestre Internacional | Director Tècnic FEVA

20200215 GEVA-CEA vs Olot

GEVA-CEA vs Olot

20200215 GEVA-CEA vs Olot

GEVA-CEA vs Olot

20200215 GEVA-CEA vs Olot

GEVA-CEA vs Olot

20200215 GEVA-CEA vs Olot

GEVA-CEA vs Olot

20200215 GEVA-CEA vs Olot

GEVA-CEA vs Olot

20200215 GEVA-CEA vs Olot

GEVA-CEA vs Olot

Per més informació visiteu els següents enllaços:

Portal Lliga Catalana 2020
Bases Lliga Catalana 2020
Galeria Fotografies a Flickr

Sala de joc LLIGA CATALANA 2020
Antiga Casa Pairal d’Andorra la Vella
Carrer Prat de la Creu 68 – Plaça Lídia Armengol