Prometedor debut del GEVA-CEA D a 3ª Provincial

El nou equip D ha debutat aquesta primera jornada a la Tercera Categoria Provincial de la Lliga Catalana amb un resultat molt positiu, vencent a l’equip d’Artesa de Segre.

Els andorrans s’han imposat per un contundent 3-1 el que demostra la solidesa d’un jove equip de escaquistes de 9 a 13 anys enfront d’uns rivals amb un ELO i una veterania superior a la dels nostres prometedors representants.

El Jaume Chaderat ha començat prenent la iniciativa que l’ha portat a tenir una petita avantatge al principi que ha mantingut al llarg de la partida i un millor desplegament de peces ha fet que el seu rival, amb un ELO molt superior, no hagi pogut aguantar l’atac que ha estat continu fins al final.

La Jana de la Riva també s’ha enfrontat a un dur rival amb molta més experiència i ELO. Ha fet una bona partida, mantenint equilibrat el matx fins al final, però, en un final de peons i reis de tots dos jugadors, el contrincant ha pogut coronar i fer-se amb la partida, tot i la bona partida de la jove andorrana.

El Nicolás Pérez també partia contra un rival teòricament superior i amb més experiència, però, des del principi va plantejar una partida molt organitzada que li va permetre controlar el joc. Pacientment va anar avançant amb la partida i erosionant la posició del rival fins que va aconseguir la rendició del d’Artesa després de 3 hores de joc.

El més jovenet del grup, el Boni Pérez, es va enfrontar contra el rival més jove i més parell del equip contrari. Aviat es va veure la impulsivitat de tots dos contrincants, però, el jove andorrà va saber plantejar una emboscada que li va permetre agafar avantatge i poc a poc, sense errors, va doblegar al seu contrincant amb solvència.

  GEVA-CEA D   3 – 1   Artesa de Segre
1 Chaderat, Jaume 1494 1 – 0 1700 Gelabert, Francisco J.
2 De la Riva, Jana 1446 0 – 1 1700 Rodríguez, Carlos
3 Pérez, Nicolás 1411 1 – 0 1653 Fornons, Vicent
4 Pérez, Boni 1292 1 – 0 1241 Lluch, Guillem
Bonifacio Pérez Cortés

Bonifacio Pérez Cortés

Delegat GEVA-CEA D

20200119 GEVA-CEA D vs Artesa de Segre

GEVA-CEA D vs Artesa de Segre

20200119_GEVACEACvsArtesa (5)

GEVA-CEA D vs Artesa de Segre

20200119 GEVA-CEA D vs Artesa de Segre

GEVA-CEA D vs Artesa de Segre

20200119_GEVACEACvsArtesa (2)

GEVA-CEA D

Per més informació visiteu els següents enllaços:

Portal Lliga Catalana 2020
Bases Lliga Catalana 2020
Galeria Fotografies a Flickr

Sala de joc LLIGA CATALANA 2020
Antiga Casa Pairal d’Andorra la Vella
Carrer Prat de la Creu 68 – Plaça Lídia Armengol