Ple de victòries en la primera jornada de la Lliga

El GEVA-CEA C ha començat amb un ple de victòries en l’encontre disputat a Andorra la Vella enfront l’equip visitant, el Mollerussa C.

Enguany totes els encontres de la temporada està previst jugar-los a l’antiga Casa Pairal d’Andorra la Vella, i a les 9:30 han donat inici els dos encontres, el de l’equip C i l’equip D. De fet també estava previst el matx del GEVA-CEA B vs Pardinyes a la mateixa hora, però l’equip que s’havia de desplaçar no ho ha fet degut a la previsió de mal temps, malgrat que els altres equips que venien de Lleida han pogut arribar sense cap tipus d’inconvenient.

La contundent victòria per 6-0 ha estat el reflex del matx on els jugadors locals han estat en general molt superiors i s’ha reflectit així la diferència ELO que hi havia en tots els taulers. De totes maneres la majoria dels jugadors del Mollerussa són força joves així que el torneig sense cap mena de dubte els servirà per agafar experiència i millorar el seu nivell.

El primer en acabar ha estat en Andria en el cinquè tauler que amb les peces blanques ha controlat en tot moment la partida per endur-se la victòria. Al seu costat en Roger, amb les peces negres, també s’ha imposat amb facilitat al imposar els guanys materials assolits en el migjoc.

Poc després han estat en Josep Maria Montraveta i en Jean-Paul Ercoli els que donaven dues victòries més. L’Ariadna ha sumat el cinquè punt mentre que el darrer en acabar ha estat en Jordi Fuster en el primer tauler en una partida complicada fruit de la defensa Índia de Rei plantejada pel seu rival.

La setmana vinent, i per coincidències del calendari els toca descans així que fins diumenge 2 de febrer hi ha temps per preparar-se!

  GEVA-CEA C   6 – 0   Mollerussa C
1 Fuster, Jordi 1779 1 – 0 1636 Piñol, Xavier
2 De la Riva, Ariadna 1774 1 – 0 1599 Piñol, Biel
3 Montraveta, Josep Mª 1762 1 – 0 1579 Roure, Oriol
4 Ercoli, Jean Paul 1700 1 – 0 1377 Piñol, Gerard
5 Ercoli, Andria 1585 1 – 0 1366 Bosch, Laia
6 Sánchez, Roger 1501 1 – 0 1236 Beas, Aleix
Oscar de la Riva Aguado

Oscar de la Riva Aguado

Gran Mestre Internacional | Director Tècnic FEVA

20200119 GEVA-CEA C vs Mollerussa C

GEVA-CEA C vs Mollerussa C

20200119 GEVA-CEA C vs Mollerussa C

Vista de la sala de joc

20200119 GEVA-CEA C vs Mollerussa C

GEVA-CEA vs Mollerussa C

20200119 GEVA-CEA D vs Artesa de Segre

Accés a la sala de joc

Per més informació visiteu els següents enllaços:

Portal Lliga Catalana 2020
Bases Lliga Catalana 2020
Galeria Fotografies a Flickr

Sala de joc LLIGA CATALANA 2020
Antiga Casa Pairal d’Andorra la Vella
Carrer Prat de la Creu 68 – Plaça Lídia Armengol