El GEVA-CEA C finalitza en la segona posició

Aquest diumenge 17 de març s’ha celebrat a les instal·lacions de l’Antiga Casa Pairal d’Andorra la Vella la darrera ronda de la Lliga Catalana en el grup de Tercera Provincial de Lleida on pren part el GEVA-CEA C.

L’encontre enfront el Tàrrega B ha finalitzat en empat després de tenir opcions de victòria. De fet la jornada ha començat molt bé gràcies a la victòria en el tercer tauler de la Laia en una partida que ha dominat en tot moment sumant així el primer punt per l’equip.

L’altra victòria per l’equip l’ha donat el seu germà Marc en el segon tauler en una partida on ha començat deixant-se una peça. Malgrat tot ha pogut recuperar-se i ha anat remuntant per acabar guanyant una torre i a partir d’aquí ja no ha deixat escapar l’avantatge.

Malauradament les altres dues partides han acabat en derrota. En el primer tauler en Roger Sánchez ha jugat amb un adult, el pare del nen del segon tauler. En Roger ha portat força bé la partida, amb igualtat, però al final la veterania s’ha imposat en la recta final de la partida on en jugador del Tàrrega, amb una dama a canvi de dues torres, ha sabut inclinar la partida al seu favor.

El jugador sub8, Boni Pérez, defensava avui el quart tauler. El més petit de l’equip tenia la partida amb un avantatge decisiu, però ha patit un greu descuit en la recta final on ha passat per alt una xarxa de mat del seu rival tot just quan ell estava intentant atrapar el rei rival.

En qualsevol cas una temporada excel·lent per l’equip integrat pels jugadors més joves del club. Assolir el segon lloc, perdent tant sols un encontre, precisament davant l’equip campió el Balaguer B a qui aprofitem per felicitar, és tot un èxit, sobretot quan l’equip es presentava tant sols amb la il·lusió de jugar i participar.

Només queda felicitar a tots els integrants que setmana a setmana han defensat els taulers del GEVA-CEA en la seva primera participació a la Lliga Catalana. Ben segur que l’any vinent repetiran!

ANDORRA C 2 – 2 TÀRREGA B
1 Sánchez, Roger 1417 0 – 1 1664 Anglès, Josep Lluis
2 Montraveta, Marc 1312 1 – 0 1522 Anglès, Jan
3 Montraveta, Laia 1363 1 – 0 1403 Da Pena, Nacho
4 Pérez, Boni 1314 0 – 1 1338 Da Pena, Nico

20190317 GEVA-CEA C vs Tàrrega B

GEVA-CEA C vs Tàrrega B

20190317 GEVA-CEA C vs Tàrrega B

GEVA-CEA C vs Tàrrega B

20190317 GEVA-CEA C vs Tàrrega B

GEVA-CEA C vs Tàrrega B

20190317 GEVA-CEA C vs Tàrrega B

GEVA-CEA C vs Tàrrega B

Per més informació visiteu els següents enllaços:

Portal Lliga Catalana 2019
Bases Lliga Catalana 2019
Galeria Fotografies a Flickr

Antiga Casa Pairal d’Andorra la Vella
Carrer Prat de la Creu 68 – Plaça Lídia Armengol
Sala de Joc per la Lliga Catalana 2019 de TOTS els equips del GEVA-CEA