Victòria de Marc Sanchez a la quarta ronda

Desprès d’aquest resultat, els tres jugadors Andorrans saben que és guanyar en un campionat mundial. El Marc ha vençut amb les peces blanques al Espanyol Fernandez Oscar i porta 1,5 punts en 4 partides.

En Serni amb les peces blanques ha fet taules amb el també jugador Espanyol Simon Carlos. La partida ha estat sempre dominada per en Serni que ha guanyat un peó, però no ha sigut suficient per desequilibrar el joc. En Serni porta també 1,5 punts

Avui ha perdut el Jaume Alcon davant Thomforde Noah, representant d’Estats Units. Amb les peces blanques, el Jaume ha jugat un atac indi de rei i ha aconseguit dos peons d’avantatge que semblaven suficients per obtenir la victòria. Però al capturar un tercer peó, ha permès un atac directe al rei que ha forçat l’abandó del nostre jugador. En Jaume porta 2 punts en 4 partides.

Desprès de 4 rondes lideren la prova 5 jugadors amb 4 punts. El favorit i número u del torneig, el Indi Gukesh D, està entre ells.

20181108 Santiago R04

Jaume Alcón (AND) vs Noah Thomforde-Toates (USA)

20181108 Santiago R04

Serni Ribera (AND) vs Carlos Simon (ESP)

20181108 Santiago R04

Marc Sánchez (AND) vs Oscar Fernández (ESP)

20181107 Santiago R03

Jaume Alcón Llosada (AND)

20181107 Santiago R03

Serni Ribera Veganzones (AND)

20181107 Santiago R03

Marc Sánchez Sala (AND)

Raul Garcia Paolicchi

Raul Garcia Paolicchi

Mestre FIDE | National Instructor