Tunísia, del 27 d’octubre al 9 de novembre

Del del 27 d’octubre al 9 de novembre es celebrarà a la població de Yasmine Hammamet (Tunísia) el 5è Campionat Individual de la Francofonia, on enguany el Principat estarà representat per tres jugadors, el Gran Mestre Oscar de la Riva, el Mestre Internacional Robert Alomà i el Mestre FIDE Raül Garcia.

El torneig està organitzat per la «Fédération Tunisienne des Échecs» que enguany celebra el seu 60è aniversari, motiu pel qual va decidir organitzar aquest important esdeveniment. Està prevista una participació superior als 200 jugadors en representació de vint-i-sis països.

Andorra hi pot participar al pertànyer a l’AIDEF en la que serà, fins ara, la proba amb més representació de les edicions realitzades fins el moment.

El rànquing inicial està encapçalat pel gran mestre d’Egipte Bassem Amin amb un ELO proper als 2700 i per tant és el principal favorit per endur-se el triomf. Oscar de la Riva surt en el quart lloc del rànquing, Robert Alomà el setè i Raül Garcia el 34è.

Quan encara falta una setmana per l’inici hi ha inscrits 227 jugadors, on destaquen 7 grans mestres, 4 grans mestres femenins, 12 mestres internacionals i 15 mestres FIDE.

2017_RIDEF

Póster del Torneig

A continuació els enllaços oficials per poder seguir el torneig: