Derrota en el primer desplaçament de la temporada

El primer desplaçament de la temporada, estrenant la primera divisió catalana després de l’ascens en la darrera edició no ha pogut començar bé degut a l’ajustada derrota assolida enfront l’equip del Sant Boi.

Malgrat la diferència ELO dels jugadors en molts taulers el cert és que el matx no es va presentar en cap moment de cara i es preveia, per tant, un resultat ajustat que finalment no va ser favorables als nostres interessos.

L’encontre va començar de manera pacífica amb les taules en el cinquè tauler, però poc desprès es van encadenar 2 derrotes consecutives i així perdien les seves partides en Marc Pericas i en Joan Fernández en dos partides complicades on els seus rivals van estar més encertats.

La següent partida en acabar foren les taules en el primer tauler on l’Oscar es precipitava amb uns sacrifici de peó innecessari en una posició on gaudia d’un lleuger avantatge. El seu rival va trobar la manera de controlar les amenaces tàctiques per signat l’empat. Tot seguit en Juan Guerra perdia també la seva partida i malgrat que es compensava amb la victòria d’en Josep Ribera el marcador continuava coll avall.

Les victòries d’en Robert Alomà i el debutant Rafael González permetien van permetre apropar-nos, però en Josep Onna en el novè tauler donava un punt més a l’equip rival al perdre un final inferior que portava una estona intentant defensar. Així el matx es posava 5-4 en contra amb la darrera partida on en Raül Garcia malgrat tenir l’avantatge d’un peó i guanyar un segon no podia doblegar el seu rival al arribar a una posició de taules teòriques en un final de reis.

Evidentment no ha estat la millor manera de començar, però en qualsevol cas tot just estem a la primera ronda i per tant queda molta lliga per endavant. De moment el proper rival serà l’Olot el proper cap de setmana.

A continuació els resultats individuals:

SANT BOI 5½ – 4½ ANDORRA
1 Chalmeta, Ramon 2356 MF ½-½ 2564 GM De la Riva, Oscar
2 Moreno, Daniel 2308 MC 0 – 1 2513 MI Aloma, Robert
3 Bada, Jordi 2256 0 – 1 2333 MF González, Rafael
4 Ros, Jaume 2238 ½-½ 2283 MF Garcia, Raül
5 Chalmeta, Josep 2204 MC ½-½ 2283 MC Pham, Sergi
6 Mitjavila, Josep 2173 1 – 0 2280 Guerra, Joan
7 Iglesias, Fernando 2165 0 – 1 2238 Ribera, Josep
8 Navarro, Manel 2159 MC 1 – 0 2165 Fernández, Joan
9 Castells, Miquel 2131 MC 1 – 0 2066 Onna, Josep
10 Prats, Joan B. 2092 MC 1 – 0 2011 Pericas, Marc

 

20170121 Sant Boi vs Andorra

Sant Boi vs Andorra

20170121 Sant Boi vs Andorra

Sant Boi vs Andorra