Comença la fase prèvia amb un total de 20 jugadors inscrits

Aquest divendres 20 de gener ha començat una nova edició de la Fase Prèvia del Campionat de Catalunya per edats. Andorra es troba dins de les Comarques Pirinenques i les partides es disputaran durant 5 divendres consecutius a les 18:00 al local social del GEVA.

Enguany s’han inscrits 20 jugadors repartits de la següent manera: SUB10 (12 participants), SUB12 (8 participants), tots ells jugadors del Principat. Malauradament no s’ha pogut organitzar les fases prèvies de les categories sub14 i sub16 degut a que no hi havia suficients jugadors per fer el mínim. Tot i així, els jugadors d’aquestes categories tindran l’opció d’obtenir una plaça de classificació si participen en el Campionat Juvenil d’Andorra que se celebrarà aviat, durant els dies de la Setmana de Carnaval.

Enguany totes les categories es juguen per sistema suïs a cinc rondes amb un ritme de 65 minuts per jugador. El torneig donarà les places per la Fase Final del Campionat de Catalunya per edats que es celebrarà per Setmana Santa.

A la primera ronda no hi ha hagut sorpreses i tots els cap de sèrie han aconseguit guanyar les seves partides.

A continuació poden consultar els enllaços a chess-results amb els resultats de la primera ronda i l’emparellament de la segona.

20170120 Comarques Pirinenques R01

El Director del Torneig s'adreça als jugadors abans de començar...

20170120 Comarques Pirinenques R01

Ronda 1 - Categoria sub12

20170120 Comarques Pirinenques R01

Ronda 1 - Categoria sub10