Jaume Alcón Llosada acaba amb el 50% dels punts

Aquest cap de setmana, del divendres 21 fins avui diumenge 23 es va celebrar a les instal·lacions de la Federació Catalana d’Escacs el III Torneig de Promoció «Ciutat de Barcelona 2016», I Memorial Arturo Pomar de les categories sub10 i sub12.

Aquests dos tornejos tancats organitzats per la federació veïna es realitzen en paral·lel al Torneig Magistral Ciutat de Barcelona i prenen part els 6 primers classificats dels Campionats de Catalunya d’Edats 2016 respectius que es van celebrar a Setmana Santa.

El jugador andorrà Jaume Alcón Llosada, com a vigent Sots-campió de Catalunya de la seva categoria, sub10, va ser un dels sis jugadors participants en una lliga de 5 rondes en tres dies, amb una partida divendres tarda i dues jornades dobles dissabte i diumenge.

En Jaume va començar el torneig molt bé, amb dues victòries en les dues primeres rondes i unes taules en la tercera jornada encapçalant la classificació. Malauradament les dues derrotes d’avui l’han relegat a la quarta plaça, empatat amb el tercer, amb 2½ punts de les cinc partides disputades. Les jornades dobles acostumen a ser molt pesades i cansades, una llàstima perquè va arribar al final amb bones opcions d’endur-se la victòria.

En qualsevol cas aquest torneig és molt positiu de cara a la seva projecció i cal tenir en compte que el premi ja és participar-hi, fruit de l’excel·lent Campionat de Catalunya que va realitzar ara fa uns mesos.

20161023 I Mem. Arturo Pomar sub10

Participants sub10

20161023 I Mem. Arturo Pomar sub10

Participants sub10, sub12 i jugadors Magistral

20161023 I Mem. Arturo Pomar sub10

Amb el Gran Mestre Pepe Cuenca!

20161023 I Mem. Arturo Pomar sub10

Jaume Alcón Llosada (AND)

20161023 I Mem. Arturo Pomar sub10

Jaume Alcón Llosada (AND)

20161023 I Mem. Arturo Pomar sub10

Jaume Alcón Llosada (AND)