Ja tenim els campions d’enguany, Marc Torrent, Francesc López i Arnau Jansat

Un cop disputada la darrera jornada del campionat ja tenim els guanyadors de la fase classificatòria del 2010, Marc Torrent a sub14, Francesc López a sub12 i Arnau Jansat a sub10. Tot i així cal dir que les seves victòries no ha estat gens fàcil ja que a totes les categories ha hagut una dura lluita per obtenir la primera plaça, i de fet a dues d’elles el guardó ha estat gràcies al desempat.

A la categoria sub14, un cop empatessin a punts i desempat, en Marc Torrent i en Ferran Gras han jugat un matx a dues partides de ritme actiu per decidir el guanyador. En Marc Torrent no ha donat opcions al seu rival al vèncer a les dues enduent-se per tant la primera plaça i la classificació per les finals catalanes. Esperem, però, que en Ferran Gras finalment també pugui acudir ja que ambdós jugadors han fet mèrits suficients per arribar a la final.

A sub12 ha estat tant sols mig punt de desempat (bucholz) qui ha atorgat la primera plaça al Francesc A. López per davant del Marc Obregon, ja que ambdós han acabat amb 5,5 punts dels sis possibles. Aquest grup, al ser més nombrós, atorga dues places a les finals catalanes, i per tant ambdós i podran assistir. Per la seva banda, i gràcies a la victòria davant Marc Gasa, la Maria Galera ha finalitzat en la tercera posició i es classifica com a millor jugadora femenina.

Arnau Jansat ha estat el clar guanyador de la categoria sub10 ja que la primera plaça l’ha obtingut en solitari al obtenir la victòria en totes les partides. En Valentí Riba, amb 5 punts i segon classificat, també obtindrà el passaport per les finals catalanes i per tant ambdós seran els representants andorrans de la categoria. En Pablo Martínez ha acabat com tercer classificat amb quatre punts.

Marc Torrent vs Ferran Gras

Marc Torrent vs Ferran Gras

Francesc A. López

Francesc A. López

Arnau Jansat, a la dreta, enfront Guillermo Jauregui

Arnau Jansat, a la dreta, enfront Guillermo Jauregui