Victòria clara


T
LIECHTENSTEIN
ELO
0 – 4
ANDORRA
ELO
1
CM Kobler, Mario
2108
0-1
GM De la Riva, Oscar
2507
2
Frick, Renato
2056
0-1
FM
Garcia, Raül
2146
3
Jelic, Dejan
1968
0-1
CM
Jose, Daniel
2154
4
Muendle, Kurt
1863
0-1 Fernandez, Joan
2133

La jornada avui era de dues rondes. Al matí la selecció andorrana ha jugat contra Liechtenstein, guanyant per 4-0.

El matx ha començat amb la victòria d’en Raül. En la seva partida ha aconseguit treure avantatge en l’obertura obtenint una posició còmoda per jugar i mitjançant un cop tàctic ha finalitzat la partida en poques jugades.

El següent en acabar ha sigut en Joan amb un altre triomf. El seu rival ha jugat una mica passiu i en Joan ha aprofitat l’avantatge d’espai per llançar un atac que ha sigut decisiu, aconseguint clar avantatge.

L’Òscar ha aconseguit una millor estructura de peons gràcies a una combinació en l’obertura, i aprofitant la inseguretat del rei del seu rival ha aconseguit un derrotar-lo, donant ja la victòria a l’equip.

La partida d’en Daniel ha sigut igualada, on el seu rival jugava amb el típic peó de dama aïllat. La partida ha acabat derivant a un final de torres on en Daniel tenia un peó més, finalment s’ha imposat fet que ficava el 4-0 al marcador.

Equip ronda 2

Equip ronda 2

Sala de joc

Sala de joc

Faroe vs Jersey

Faroe vs Jersey

Raul Garcia

Raul Garcia

Per més informació sobre l’esdeveniment podeu consultar els següents enllaços: