Empat de l’Andorra B a Vallfogona

Avui l’equip filial ha jugat a Vallfogona on ha aconseguit un empat amb sabor a victòria ja que ocupa la segona posició i també degut a la diferencia de ELO en tots els taulers que era superior a 100. El match ha anat així:

El Vallfogona s’ha adelantat 2-0 degut a la derrota en el cinquè tauler del Marc Torrent on un error en l’obertura li ha costat la partida; i en el segon tauler on Joan Soler ha perdut 3 peons i ha entrat en un final on no ha pogut guanyar.

Poc després el marcador s’ha igualat 2-2 gràcies a la victòria del Benet Pentebre en el primer tauler, on després de contrarestar la iniciativa del seu rival, ha entrat en un final de torre i cavall on s’ha imposat jugant molt bé. També ha guanyat el Joan Moscoso en el sisè tauler on, després d’aconseguir sortir clarament millor de l’obertura, s’ha imposat amb facilitat.

Al cap d’una hora en el setè tauler Marc Obregon ha perdut en una partida on el seu rival li ha donat una peça a canvi d’un fort atac al rei; finalment no ha trobat prous recursos defensius i ha perdut. Al cap d’una estona també perdia, en el quart tauler, Marc Pericas que s’ha vist sorprès per la obertura del seu rival i ha acabat en una posició desavantatjosa on ha perdut tot i lluitar molt.

Amb un 4-2 al marcador Diana da Rocha ha aconseguit un punt importantíssim en el vuitè tauler després de guanyar un final amb peó de més, on ha jugat molt be. Finalment una victòria d’Esteve Mateu en el tercer tauler, degut a un greu error de càlcul del seu rival, quan els dos rivals tenien poc temps, ha acabat amb el 4-4 definitiu.

Amb aquest mig punt l’Andorra B es queda a un punt i mig de les places de descens a falta de dos jornades. La setmana que ve l’equip filial juga a casa amb el Bellpuig en un match que és planteja igualat.

VALLFOGONA
4 – 4 GEVA-CEA B
1 Cortes, Josep L. 2052 0-1 1893 Pantebre, Benet
2 Solani, Joshua 2025 1-0 1878 Soler, Joan
3 Parramon, Jaume 2012 0-1 1873 Mateu, Esteve
4 Fernández, Angel A. 2002 1-0 1829 Pericas, Marc
5 Montoliu, Imma 1969 1-0 1829 Torrent, Marc
6 Vidal, Jose 1914 0-1 1778 Moscoso, Joan
7 Vilamajo, Eloi 1910 1-0 1738 Obregon, Marc
8 Farre, Enric 1877 0-1 1700 Da Rocha, Diana