Recepció del l’equip olímpic a Govern

Aquest dimarts 29 de juliol pel matí el Cap de Govern Sr. Antoni Martí, acompanyat del Secretari d’Estat d’Esports Sr. Jordi Cerqueda, han rebut l’equip olímpic i els membres de la delegació que el proper dijous 31 viatjaran cap a Tromsø (Noruega) per prendre part en les 41enes Olimpíades d’Escacs..

A l’acte han assistit tots els jugadors de l’equip nacional, Oscar de la Riva, Marc Simonet, Raül Garcia, Daniel Jose i Josep Ribera. Tanmateix els han acompanyat el capità de l’equip, Josep A. Rivero, així com el President de la FEVA, Francesc Rechi.

A l’acte s’ha desitjat sort i bons resultats en aquesta nova participació de la selecció nacional d’escacs, que participa cada dos anys en les olimpíades des de l’any 1968 de manera ininterrompuda.

Equip Olímpic d'escacs que prendrà part a Tromsø