El gran mestre Egipci El Guindy lider en solitari

El jugador egipci aconsegueix el liderat desprès de la seva victòria davant el Mestre FIDE local Ahmad Najjar i les taules entre el Mestre FIDE belga Jan Rooze i el representant libi Sakr Nassim.

Fins ara el número ú del torneig està jugant amb molta seguretat i demostrant perquè és el clar favorit per guanyar el torneig.

Un resultat meritori és la victòria de la jugadora local WIM Knarik Moaradian que ha derrotat al Mestre Internacional Belga Richard Gerber.

És destacable el bon nivell dels jugadors libanesos, que amb un ranking molt baix aconsegueixen resultats molt positius amb jugadors aparentment superiors.

Raül avui amb peces blanques, ha fet taules amb el gran mestre tunisià Slim Bouaziz. El jugador africà ha plantejat davant l’obertura de peó dama, un sistema defensiu conegut com el “muro de piedra”. Després de llargues maniobres posicionals, on la iniciativa ha passat de bàndol més d’una vegada, s’ha arribat a un final de dama i cavall per part de les negres, contra dama i alfil una mica favorable a Bouaziz, però insuficient per guanyar.

Raul Garcia (AND) vs Slim Bouaziz (TUN)

La jugadora local Marwan Sharbel (LIB)

A continuació els enllaços corresponents per poder seguir el torneig: