Derrota contra el Foment Martinenc de Barcelona

Aquest dissabte hem anat a jugar a Barcelona contra un dels clubs històrics, el Foment, ex equip del nostre jugador Oscar de la Riva. Aquest any no van massa be i estan patint més del compte. De fet no han pogut evitar de jugar la fase final de descens, tal com nosaltres en perdre la ronda contra ells.
Tenen un equip força compensat, i ens superaven per molt rànquing en tots els taulers excepte el primer. L’equip ha respost be dins de les circumstàncies, i s’ha tret algun punt molt meritori.

La partida de l’Òscar no ha sigut massa complicada, doncs han fet taules sense que s’arribés a complicar massa. En Sergi no ha quedat massa be en l’obertura i ha hagut de patir per aguantar la posició, cosa que finalment no ha aconseguit.

En Raul ha sortit raonablement be amb negres amb la seva defensa, però no ha vist un cop tàctic hi ha perdut un peó, cosa que molt més tard li ha costat la partida. En Daniel no ha vist un cop tàctic conegut en sortir de l’obertura i ha perdut una peça. Tot i així tenia cert joc que li ha permès aguantar força estona, tot i que finalment no ha pogut fer-hi res.

En Joan havia quedat força be amb negres. Tot i així s’ha fet un embolic i ha quedat malament. La seva posició ja no donava per massa i ha acabat perdent. L’Esteve ha aconseguit avantatja però no ho ha fet massa be i posteriorment ha hagut de patir per aconseguir les taules, tot i que sens dubte és un resultat molt bo.

En Francesc també havia quedat prou be amb negres. La seva rival ha pogut pressionar una estona i finalment el nostre jugador ha fet algun error que li ha acabat costant la partida. El rival d’en Marc s’ha deixat algun peó, i tot i que ha intentat pressionar per complicar la partida, la resistència i precisió del nostre jugador, molt meritòria davant un jugador de tant rànquing, ha estat suficient per imposar-se.

En Josep Maria també ha pogut lluitar molta estona, però la major precisió del seu rival, que ha aprofitat alguna debilitat, ha estat suficient per acabar imposant-se. I l’altre victòria de la jornada ha estat per en David, qui ha jugat molt be i ha pogut pressionar el seu rival des del principi fins emportar-se el punt. Sens dubte també un resultat molt per sobre de l’esperat.

Ara jugarem la fase final contra els equips de l’altre grup de Divisió d’Honor amb els que encara no hem jugat. Esperem poder aconseguir mantenir-nos!

A continuació els resultats individuals:

FOMENT M. 7 – 3 ANDORRA
1 Jerez, Alfonso 2444 MI ½-½ 2553 GM De la Riva, Oscar
2 Valdes, Leonardo 2453 MI 1-0 2304 MC Pham, Sergi
3 Granados, Manel 2434 MI 1-0 2280 MF Garcia, Raül
4 Torrecillas, Antonio 2412 MI 1-0 2218 MC Jose, Daniel
5 Almeida, Daniel 2360 MF 1-0 2171 Fernández, Joan
6 Garrido, Daniel 2347 MC ½-½ 2159 Mateu, Esteve
7 Llaneza, Patricia 2306 MIF 1-0 2024 Rechi, Francesc
8 Yepes, Eduard 2320 MC 0-1 1963 Pericas, Marc
9 De la Riva, Jordi 2326 MC 1-0 1910 Gorgues, Josep Mª
10 López, Oscar 2279 MC 0-1 1865 Gorgues, David

Foment M. vs Andorra

Foment M. vs Andorra