Matx lluitat fins el final

Aquest dissabte hem perdut amb el Montcada. Han portat un equip amb més ELO a gairebé tots els taulers, però hem pogut lluitar durant tot el matx per com a mínim empatar.

L’Òscar ha tingut la partida molt millor però finalment no ha mantingut la concentració i ha hagut de patir l’atac del seu rival. En quan s’ha aclarit la situació tècnicament encara tenia opcions, però el matx ja estava decidit i han fet taules.

En Sergi ha pogut lluitar força estona amb el seu experimentat rival, però finalment no ha pogut mantenir una posició prou sana i s’ha vist superat.

En Raul en canvi sí que ha pogut mantenir bones perspectives durant tota la partida. I després que la posició s’estabilitzés han acordat taules.

En Daniel ha lluitat per igualar amb negres, i quan ho podia aconseguir ha deixat activar el seu rival pensant que podria contraatacar sobre uns peons dèbils del blanc. Llavors el blanc ha trobat un cop tàctic definitiu que decidia la partida.

En Peter ha pogut atacar amb blanques tot i sacrificant algun peó. Finalment no ha sortir res concret i el negre s’ha imposat simplificant la posició.

En Joan ha quedat be amb blanques i més tard ha guanyat material a canvi de peons. La seva posició era prou bona i ha pogut imposar-se atacant el rei contrari.

L’Esteve en canvi ha quedat una mica millor en l’obertura però el negre ha reaccionat i ha tingut opcions, que no ha aprofitat i el nostre jugador ha pogut simplificar fins acordar-se les taules.

En Josep ha pogut lluitar amb negres força estona i sembla que estava prou be. Després d’algunes complicacions ha fet un greu error i ha perdut la dama.

En Francesc ha quedat be amb blanques i ha tingut opcions clares de lluitar per la victòria. En un moment donat ha jugat fluix i el negre ha pogut contraatacar, tot i que sembla que no passava res. Finalment han fet taules per continu.

En David ha quedat prou be amb negres. Just en sortir de l’obertura el blanc ha fet un error greu i s’ha deixat una peça. El nostre jugador no ha tingut cap problema per imposar el seu material de més.
La setmana que ve tenim un matx de transició contra el Barberà el segon millor equip del grup. Esperem fer el màxim de punts.

A continuació els resultats individuals:

ANDORRA 4 – 6 MONTCADA
1 De la Riva, Oscar 2553 GM ½-½ 2404 MI Guerra, José A.
2 Pham, Sergi 2304 MC 0-1 2408 MI Vidarte, Arturo
3 Garcia, Raül 2280 MF ½-½ 2381 MI Vehí, Víctor
4 Jose, Daniel 2218 MC 0-1 2365 MF Gómez, Albert
5 Fassnacht, Peter 2171 0-1 2340 MC Bravo, Narcís
6 Fernández, Joan 2171 1-0 2278 MC Asensio, Teodoro
7 Mateu, Esteve 2159 ½-½ 2283 MC Carrasco, Jesus
8 Onna, Josep 2072 0-1 2260 MF Garcia, Eduardo
9 Rechi, Francesc 2024 ½-½ 2079 Soler, Andrés
10 Gorgues, David 1865 1-0 2022 Gil, Antoni

Andorra vs Montcada

Andorra vs Montcada

Andorra vs Montcada

Andorra vs Montcada