Bon inici de torneig amb una contundent victòria enfront Guernsey


T
Guernsey
ELO
0 – 4
ANDORRA
ELO
1
CM Rowe, Peter
1971
0-1
GM De la Riva, Oscar
2531
2
CM
Kirby, Peter
1982
0-1
GM Norwood, David
2506
3
Hale, Andrew
—-
0-1
MF
Simonet, Marc
2235
4
Cummins, J
1922
0-1
MF
Garcia, Raül
2215

La tercera edició del Campionat dels Petits Estats d’Europa ha començat molt be pels interessos de l’equip del Principat ja que en la jornada inaugural ha guanyat per un contundent 0-4 la selecció de Guernsey.

Inauguració del torneig

Inauguració del torneig

El matx sempre ha estat de cara i passades dues hores de joc totes les partides semblaven favorables. En David, en el segon tauler, ha donat el primer punt. De fet la seva partida era, en un moment donat, la més complicada, ja que el seu rival ha obtingut compensació pel peó sacrificat en el mig joc el que ha motivat que per fer valdre el seu avantatge en David hagués de jugar amb molta cura degut a l’activitat de les negres. Gràcies a un millor càlcul ha trobat la manera de simplificar la posició fins obtenir guanys materials que han resultat decisius.

Guernsey vs Andorra - R1

La primera ronda a punt de començar!

El segon punt s’ha produït en el primer tauler, on amb les peces negres l’Oscar de la Riva ha superat al seu rival. Després de l’obertura, un esquema un tant irregular, ha pres la iniciativa i l’activitat de peces li ha permès sacrificar un peó que ha deixat les blanques totalment lligades i sense opció de contrajoc actiu.

Guernsey vs Andorra - R1

Guernsey vs Andorra

En el tercer tauler en Marc Simonet ha obtingut la tercera victòria. Amb les peces negres el jugador escaldenc ha jugat de manera molt dinàmica donant un peó per activar així totes les seves peces. Després de recuperar el material, ha mantingut una major activitat arribant a un final tècnicament guanyat on no ha donat opcions al seu rival.

La quarta victòria ha estat per en Raül Garcia que ha sabut aprofitar el joc un tant passiu del seu rival per guanyar el centre i dominar el tauler. En les complicacions tàctiques ha sortit amb una peça d’avantatge i poc a poc ha sabut imposar la seva posició.

Mònaco, visita a la ciutat

Qui no coneix aquesta curva!

Mònaco, visita a la ciutat

Nosaltres!!!

Mònaco, visita a la ciutat

El port de Mònaco…

Per més informació sobre l’esdeveniment podeu consultar els següents enllaços: