Andorra i Illes Faroe lideren després de la segona ronda

Andorra i les Illes Faroe lideren la classificació al torneig dels Petits Estats d’Europa que s’està disputant al Centre de Congressos d’Andorra la Vella.

Avui és disputa una ronda doble amb partides al matí i tarda.

Els nostres representants han disputat els encontres del matí on han superat a Jersey amb relativa facilitat. Oscar de la Riva ha guanyat amb les peces blanques contra Alan Rosenbeiger, fent valer així la gran diferència d’ELO entre ambdós jugadors. En el segon tauler Raül García també ha guanyat el seu encontre davant Chris Tandy. Les úniques taules de l’encontre s’han donat entre Ruben Gallego i Jonathan Hawes. Joan Fernández, que avui debutava en aquest torneig, s’ha imposat amb les peces negres contra Graham Mooney. Així Andorra suma 6 punts dels vuit possibles.

J

Vista de la sala de joc a la ronda 2

Illes Faroe, que també s’ha imposat 2½:1½ contra Luxemburg (el mateix resultat que va obtenir a la jornada d’ahir Andorra) co-lidera el torneig amb l’equip amfitrió, confirmant així que són dos clars aspirants a obtenir la victòria final del torneig.

J

Vista de la sala de joc a la ronda 2

Xipre és, de moment, el tercer classificat amb 5 punts, després de la seva victòria d’avui enfront Guernsey per 2½:1½.

A continuació trobem a la classificació els nostres amics de Mònaco amb 4½ (els mateixos que Guernsey), que en la jornada matinal no han tingut problemes per desfer-se de San Marino per 3:1.

J

Vista de la sala de joc a la ronda 2

Per la seva part, Liechtenstein ha perdut davant Malta per 3:1.

Avui es disputarà la tercera ronda a partir de les 16:00 hores al Centre de Congressos d’Andorra la Vella, recordeu que podeu consultar tots els emparellaments, classificacions i resultats a Chess-Results.