Diana da Rocha guanya amb claretat el torneig

Aquest dissabte es va celebrar al centre d’autoaprenentatge de català d’Encamp el Torneig Obert d’escacs que s’organitzava en motiu del 1r. Correllengua Nacional. Malauradament l’activitat, així com la lliga d’scrabble en català i el joc del gran mapa d’Andorra es van haver de celebrar en espais interiors per les adverses condicions metereològiques, previstes inicialment en el Prat Gran d’Encamp.

Pel que fa al campionat d’escacs hi van prendre part 10 jugadors, la majoria d’ells molt joves, que es varen enfrontar per sistema lliga en un torneig de partides ràpides de 5 minuts.

La victòria final fou clarament per la Diana da Rocha que va acabar amb 9 punts, guanyant totes les partides. La segona plaça fou per en Valentí Riba, que tant sols va perdre amb la campiona, mentre que la tercera fou per la Maria Galera que va perdre davant els dos primers classificats.

El lliurament de premis es va realitzar de manera conjunta amb la lliga d’scrabble, tot seguit després de la lectura del manifest a favor de la nostra llengua. En el lliurament hi van haver presents per tots els participants que se’n van endur així un bon record d’aquest primer correllengua nacional.

A continuació us deixem unes fotografies de l’esdeveniment, però recordeu que en podeu trobar la galeria completa a Flickr.

20130427_Correllengua Nacional_17

1r. Torneig d’escacs Correllengua Nacional

20130427_Correllengua Nacional_02

1r. Torneig d’escacs Correllengua Nacional

20130427_Correllengua Nacional_05

1r. Torneig d’escacs Correllengua Nacional

20130427_Correllengua Nacional_07

1r. Torneig d’escacs Correllengua Nacional

20130427_Correllengua Nacional_06

1r. Torneig d’escacs Correllengua Nacional

20130427_Correllengua Nacional_12

1r. Torneig d’escacs Correllengua Nacional

20130427_Correllengua Nacional_13

1r. Torneig d’escacs Correllengua Nacional