L’any vinent continuarem a Divisió d’Honor!

Aquest dissabte 21 d’abril hem guanyat al Mollet, un equip força jove que ha aconseguit moltes victòries a la Primera Divisió i per això s’havia classificat per jugar el Play-Off d’ascens.

Si be la majoria de partides s’han lluitat molta estona, la veritat és que el matx s’ha posat de cara en forma de partides guanyades sense que haguéssim de patir pel resultat.

L’Òscar ha tingut força opcions de superar el seu rival, però no ha afinat en una combinació que guanyava i només ha quedat millor, però ha seguit sense pressionar prou el seu rival i al final han acordat taules.

En Eric ha hagut de lluitar de valent per aconseguir opcions de victòria. En un final el seu rival ha deixat que un peó passat es transformés en avantatja decisiva.

En Marc amb blanques ha pressionat el centre i flanc de dama del seu rival. El negre ha tingut opcions d’aguantar be, però calia jugar al mil•límetre. En no fer-ho el joc blanc era massa actiu i en no massa jugades no hi havia dubte del resultat final.

El rival d’en David ha aconseguit atacar-lo fent algun sacrifici que el nostre jugador no ha acceptat, jugant pel centre i aconseguit simplificar la posició. Tot i així l’avantatja d’un peó en un final de torres segurament hauria de ser decisiu. Sense massa temps al rellotge han acordat taules quan ja sembla que no hi havia opcions.

En Sergi s’ha deixat un peó a l’obertura hi ha hagut de lluitar per no perdre ràpidament. Tot i així l’avantatja negra s’ha incrementat. Quan ja semblava que el nostre jugador perdria el seu rival s’ha fet un embolic hi ha perdut els peons que li donaven avantatja.

En Ruben amb una defensa poc habitual ha quedat raonablement be, si be el blanc tenia alguna opció més. En un moment ha fet un error greu que li podia haver costat la partida, però el seu rival no ho ha vist. En un final de torres el blanc les ha canviat i ha entrat en un final perdut sense adonar-se.

En Daniel ha quedat una mica millor amb blanques, i com el seu rival no feia massa cosa ha decidit atacar. Ha fet un sacrifici que donava opcions, tot i que amb joc correcte no sembla massa correcte. Finalment ha resultat en una posició igualada on en els destrets de temps el negre ha permès entrar el rei del nostre jugador a menjar peons decisius.

En Raul ha quedat millor amb joc estratègic precís, si be el seu rival ha tingut alguna opció posterior d’igualar. Sempre era el negre, però, qui tenia l’estructura millor i el blanc ha acabat fent alguns errors que han desembocat amb la pèrdua d’una peça.

En Josep ha aconseguit el control del centre i ha pogut marejar el seu rival amb tot de maniobres. S’ha arribat en un final de torres i alfil on sempre tenia millors opcions, i el seu rival ha acabat fent alguns errors que el nostre jugador ha aprofitat sense problemes.

La partida d’en Joan ha pivotat tota l’estona en cops pel centre on ell sembla que tenia millors opcions. Després de tot de canvis ha quedat amb el control de la única columna oberta que requeria una defensa perfecta del seu rival per no perdre immediatament, cosa que no ha succeït i en Joan ha acabat menjant peons definitius.

Hem hagut de lluitar fins el final, però hem mantingut la categoria, cosa molt important entre altres coses per la gran experiència que dona als nostres jugadors estar en una categoria tant forta.

L’any vinent el format de Divisió d’Honor serà diferent, amb més equips, dividits en dos grups de vuit. Esperem no haver de patir tant per mantenir la categoria!

A continuació els resultats individuals:

GEVA-CEA 8½ – 1½ MOLLET
1 De la Riva, Oscar 2542 GM ½-½ 2344 MC Mayans, Mariano
2 Prie, Eric 2470 GM 1-0 2276 MC Bals, Jordi
3 Simonet, Marc 2354 MF 1-0 2271 MC Morros, Ricard
4 Monell, David 2344 MC ½-½ 2256 Garriga, Pere
5 Pham, Sergi 2295 MC ½-½ 2242 MC Amores, Javier
6 Gallego, Ruben 2292 MF 1-0 2226 MC Fernández, Cristian
7 Jose, Daniel 2287 MC 1-0 2214 García, Guillem
8 Garcia, Raül 2271 MF 1-0 2211 Fernández, Francesc
9 Ribera, Josep 2190 1-0 2136 Morais, Javier
10 Fernández, Joan 2144 1-0 2079 Gallardo, Enric
20130420_GEVACEA vs Mollet_6

GEVA CEA vs Mollet

20130420_GEVACEA vs Mollet_8

GEVA CEA vs Mollet

20130420_GEVACEA vs Mollet_3

GEVA CEA vs Mollet

20130420_GEVACEA vs Mollet_4

GEVA CEA vs Mollet