Derrota que certifica haver de jugar la promoció

Aquest dissabte hem jugat amb el Foment Martinenc, qui té un equip una mica superior i a més ha pogut alinear millors jugadors que nosaltres aquesta setmana.

L’Òscar ha entrat en una línia complexa que requeria tenir frescos els anàlisis de la posició, cosa que no era així i ha ofert taules que han estat acceptades. En Eric ha jugat una obertura en el seu estil típic, on poc a poc ha pogut aprofitar alguna imprecisió del seu rival per obtenir opcions de victòria que ha pogut obtenir en un final.

En Sergi ha jugat actiu amb negres i el seu rival no ha trobat com obtenir avantatja. Després d’alguns cops centrals s’ha simplificat la posició i han acordat taules. En Ruben ha quedat millor en l’obertura i ha tingut opcions d’apretar el seu rival, però un error tàctic bàsic li ha fet perdre una peça.

En Daniel ha jugat una Russa amb negres i ha pogut mantenir una posició sana. En qualsevol cas el blanc ha tingut alguna opció d’aconseguir lleugera avantatja que no ha aprofitat, i en poques jugades s’han acordat taules. En Raul ha quedat amb una posició sana amb blanques, i després d’algun cop central no ha arribat a passar res i han acordat les taules.

En Joan s’ha defensat be contra d’atac d’una de les poques jugadores que hi ha a la divisió. Fins hi tot ha pogut lluitar per l’avantatja tot i que no ha vist com fer-ho. Llavors s’ha produït una repetició de jugades inevitable que ha finalitzat la partida. En Josep ha fet un error greu en una obertura que coneix be, i ha perdut dos peons. Ha lluitat molt estona però finalment no ha pogut mantenir la posició.

En Marc no ha plantejat be la defensa amb negres, i en poques jugades s’ha vist en dificultats. Ha perdut un peó sense compensació i tot i que ha aguantat ha acabat perdent per atac. En Josep Maria ha donat molta feina al seu rival, qui era molt superior en rànquing. Ha lluitat contra un centre de peons, ha aconseguit atacar el rei, s’han produït tot de canvis… S’ha arribat en un final de torres i peons on l’experiència del seu rival ha acabat imposant-se.

La setmana vinent jugarem al Principat amb el Mollet l’encontre de promoció. Si ens guanyen pujaran a Divisió d’Honor i nosaltres baixarem, i si els guanyem els dos equips mantindrem la nostre divisió actual.

A continuació els resultats individuals:

Foment M. 6½ – 3½ GEVA-CEA
1 Jerez, Alfonso 2480 MI ½-½ 2542 GM De la Riva, Oscar
2 Torrecillas, Antoni 2431 MI 0-1 2470 GM Prie, Eric
3 Granados, Manel 2430 MI ½-½ 2295 MC Pham, Sergi
4 Sánchez, Marc 2403 MF 1-0 2292 MF Gallego, Ruben
5 Almeida, Daniel 2383 MF ½-½ 2287 MC Jose, Daniel
6 Garrido, Daniel 2370 MC ½-½ 2271 MF Garcia, Raül
7 Llaneza, Patrícia 2320 MIF ½-½ 2144 Fernández, Joan
8 De la Riva, Jordi 2320 MC 1-0 2105 Onna, Josep
9 Yepes, Eduard 2313 MC 1-0 1960 Pericas, Marc
10 López, Oscar 2272 MC 1-0 1912 Gorgues, Josep Mª
20130413_Foment vs GEVACEA_7

Foment Martinenc vs GEVA CEA

20130413_Foment vs GEVACEA_6

Foment Martinenc vs GEVA CEA

20130413_Foment vs GEVACEA_4

Foment Martinenc vs GEVA CEA

20130413_Foment vs GEVACEA_3

Foment Martinenc vs GEVA CEA