Sisena victòria consecutiva

Avui hem guanyat el Vilafranca, equip que està lluitant per mantenir la categoria, tot i que sembla que no és dels equips que pitjor ho té doncs te millor calendari en el que resta de temporada.

L’Òscar ha atacat des de bon principi amb força, aconseguint fixar algunes debilitats del contrari mentre mantenia el control del centre. El seu rival ha contraatacat creant alguns problemes tàctics que el nostre jugador ha sortejat sense massa problema, imposant-se en un final amb material de més i atac. En David Norwood ha quedat una mica millor amb negres i ha pressionat en el flanc de dama. El blanc tenia que mantenir la posició amb jugades precises que no ha sabut trobar, i en David ha aprofitat varies debilitats en la posició del seu rival no donant-li opció.

En Marc Simonet ha quedat aproximadament igualat després de l’obertura. El seu rival no ha sabut apreciar la força de l’avanç d’un peó d’en Marc i el nostre jugador ha quedat amb avantatja decisiva que ha aprofitat amb precisió. En David Monell ha jugat una obertura molt tàctica on el blanc havia d’afinar, cosa que no ha fet i en David ha quedat molt millor fins a guanyar material decisiu. Sergi Pham no ha afinat en l’obertura quedant pitjor. A més ha fet algun error tàctic i no ha pogut mantenir la posició massa estona.

En Raül ha quedat una mica millor amb negres, i el seu rival ha decidit sacrificar una peça per un atac que era més aparent que res. El nostre jugador no ha tingut problema per parar les amenaces i guanyar material decisiu i a més tenia atac. En Daniel ha jugat una obertura sòlida i cap del jugadors ha aconseguit res concret. Després de tot de maniobres i canvis de peces s’han acordat les taules.

En Josep Ribera ha quedat millor amb negres durant gairebé tota la partida. En un moment donat el seu rival ha tingut una oportunitat de quedar només lleugerament pitjor però no l’ha aprofitat i el nostre jugador ha guanyat sense massa problemes. En Peter Fassnacht ha quedat aproximadament igualat en l’obertura. Un error tàctic del seu rival li ha permès guanyar un peó i el seu rival no ha afinat prou en la defensa del final. En Joan Fernàndez havia quedat prou be amb negres. El seu rival ha sacrificat una peça per aconseguir una majoria potent de peons en el flanc de dama, tot i que la posició es podia mantenir equilibrada. Després de tot de canvis en Joan ha fet alguns errors quan només tenia un cavall per peons del seu rival i tot i quedar perdut el seu rival no ho ha aprofitat.

La setmana vinent juguem amb el Foment B, darrer classificat de la categoria. El matx de la jornada serà sens dubte el Tres Peons – Sant Andreu, segon i tercer classificat respectivament.

A continuació els resultats individuals:

GEVA-CEA 8 – 2 VILAFRANCA
1 De la Riva, Oscar 2540 GM 1-0 2345 MC Toledano, Pere
2 Norwood, David 2491 GM 1-0 2262 Marce, Xavier
3 Simonet, Marc 2350 MF 1-0 2240 Viñas, Josep
4 Monell, David 2337 MC 1-0 2217 Roca, Jordi
5 Pham, Sergi 2313 MC 0-1 2204 Rafols, Josep
6 Garcia, Raül 2282 MF 1-0 2188 Rodríguez, Miquel
7 Jose, Daniel 2200 ½-½ 2162 Ruiz, Elisabet
8 Ribera, Josep 2165 1-0 2153 Colet, Josep
9 Fassnacht, Peter 2164 1-0 2135 Lluverol, Salvador
10 Fernàndez, Joan 2119 ½-½ 2118 Tutusaus, Carles