Surten els primers líders de la competició

Desprès de la seva victòria davant Emma Bartomeu, Alex Trojman s’ha quedat líder en solitari de la classificació del torneig sub12 amb un punt d’avantatge respecte els seus perseguidors, Eric Mitjana i Aaron Fernández juntament amb la citada Emma. No li està anant be el torneig al cap de sèrie, per ELO, Josep Pubill que en aquesta tercera ronda davant Eric Mitjana en una partida que les blanques van dominar amb tot moment fins acabar en un atac de mat sobre el rei enrocat.

A la categoria sub10 dos són els jugadors que fins el moment es troben amb un immaculat 100% (3 de 3!), en Josep Mª Ribera i Adam Checchi que tot just s’enfrontaran en la propera ronda. El germà petit dels Checchi va donar la sorpresa al vèncer Alex Alcon, en teoria un jugador més experimentat. Amb dos punts trobem el mencionat Alex Alcon, Arian Checchi, Xavier Estañol i Roc Torres.

Pel que fa als jugadors sub16 i sub18 que estan prenen part en el torneig que es celebra a Ponts (Pla de Lleida), la ronda no fou tant profitosa com la primera. A la categoria sub16 tan Marc Torrent com Guillem Sasplugas van perdre els seus respectius encontres i tant sols va puntuar la Diana Da Rocha, això si, les taules són un bon resultat ja que les va fer enfront el número 2 del torneig. A sub16 victòria d’Eric Casanovas enfront Joel Monfa i derrota de Maria Galera davant Jorgina Borras.

A continuació poden consultar els enllaços a chess-results amb els resultats de la tercera ronda i l’emparellament de la quarta:

20130201_ComarquesPirinenques_02

Vista de la sala de joc…

20130201_ComarquesPirinenques_12

Categoria sub10…

20130201_ComarquesPirinenques_11

Categoria sub12…