Els grups capdavanters es van reduint

La segona ronda del torneig sub10 ha donat els primers jugadors destacats amb dues victòries. Així, en Josep Mª Ribera, Alex Alcon, Adam Checchi i Roc Torres són els jugadors que aconsegueixen la segona victòria i per tant el grup capdavanter de la classificació. A la tercera ronda es creuaran entre ells i per tant, en funció dels resultats, el nombre de líders es pot reduir considerablement.

A la categoria sub12 dos jugadors es troben liderant la classificació, Alex Trojman i Emma Grande que precisament jugaran junts en la tercera ronda.

Per la seva banda, els jugadors del Principat que finalment s’han decidit a prendre part a la fase classificatòria del Pla de Lleida han estat Marc Torrent, Diana Da Rocha i Guillem Sasplugas a sub18 i Eric Casanovas i Maria Galera a sub16. A la primera ronda els cinc jugadors han començat amb bon peu, llevat d’en Guillem Sasplugas que ha perdut precisament amb el seu company Marc Torrent.

A continuació poden consultar els enllaços a chess-results amb els resultats de la segona ronda i l’emparellament de la tercera: