Resultats de la ronda 5 i emparellaments de la ronda 6

Un cop acabada la darrera ronda de la categoria sub16, tal i com es preveia abans de que es disputés, dos jugadors han acabat empatant en el primer lloc amb 4,5 punts, Marc Torrent i Ferran Gras. Degut a que els sistemes de desempat són els mateixos, el proper divendres 26 de febrer disputaran un encontre a 2 partides de ritme actiu per desempatar i decidir la primera plaça.

A la categoria sub12 Marc Obregon i Francesc A. López no afluixen i continuen al capdavant, a falta d’una ronda, amb 4,5 punts, un punt i mig per sobre del següent classificat. Els resultats de la sisena jornada seran decisius per decidir les primeres places.

Arnau Jansat maté el liderat a sub10 amb 5 punts, seguit de valentí Riba amb 4. Marcel Reyes i Pablo Martínez serien els seus perseguidors amb 3 punts.