Debut amb derrota a la fase final

La fase final del IV Campionat Iberoamericà no ha començat be pels interessos del jugador del Principat que avui ha perdut enfront el mestre internacional de Costa Rica Bernal González.

Conduint les peces negres l’Oscar ha sortit amb una còmoda posició desprès de l’obertura mitjançant una nova defensa Holandesa. Malauradament pel nostre jugador aquest torneig s’està caracteritzant per les errades de càlcul i ha permès les a les blanques entrar en complicacions que li han estat favorables. Tot i així, i amb una defensa aferrissada ha pogut arribar a un final de torres amb peó de menys que podria haver estat taules si no hagués comès una nova errada que l’ha dut fins un final teòric perdut.

En aquest grup també han aconseguit la victòria Carlos Matamoros enfront Andrés Rodríguez i Sergio Barrientos davant Bryan Macias. En el grup A les tres partides han finalitzat en taules, malgrat que en totes elles els jugadors han lluitat de valent per aconseguir la victòria.

20120418_01

Bernal González vs Oscar de la Riva