L’equip de la parròquia de La Massana campió per tercer any consecutiu

Aquest diumenge pel matí, a partir de les 10:00 s’ha celebrat al GEVA una nova edició del Campionat Interparroquial per equips, que ha comptat amb la participació d’equips de cinc parròquies, Encamp, La Massana, Andorra la Vella, Sant Julià i Escaldes-Engordany, com ve sent habitual en les darreres edicions.

20121021_Interparroquial_03

Vista de la sala de joc, al local del GEVA

El campionat s’ha jugat per sistema lliga amb partides ràpides a un ritme de 5 minuts amb increment de 3 segons per jugada, i amb la formació d’equips integrats per quatre jugadors més reserves en algunes alineacions, ja que s’han presentat 23 jugadors per participar-hi.

L’equip de La Massana, a priori el més fort per ELO abans d’iniciar la competició, ha estat novament el guanyador, revalidant així el títol aconseguit en les dues darreres edicions. Tot i així no ho ha tingut gens fàcil i de fet ha hagut de remuntar un resultat advers en la primera ronda ja que ha perdut el seu encontre per la mínima (2½ a 1½) amb l’equip de Sant Julià, una sorpresa considerable ja que aquest equip ha finalitzat en la darrera posició.

La primera posició, però, ha estat possible gràcies a que ha vençut per 4-0 els encontres davant Escaldes i Encamp, mentre superava per 3-1 l’equip d’Andorra la Vella que ha estat l’equip que ha finalitzat en el segon lloc.

L’equip de La Massana ha estat integrat per Oscar de la Riva, Peter Fassnacht, Josep Onna, Toni Hidalgo i Valentí Riba, mentre que Andorra la Vella ha alineat Daniel José, Francesc Rechi, Diana da Rocha i Maria Galera.

Campió La Massana

L’equip de La Massana amb les seves animadores!

Sots-Campió Andorra la Vella

Andorra la Vella, segon classificat

A continuació la classificació final:

1r. La Massana 12½ punts
2n. Andorra la Vella 9½ punts
3r. Encamp 8½ punts
4t. Escaldes-Engordany 6 punts
5è. Sant Julià de Lòria 3½ punts