Carolina Lacuesta, Valentí Riba i Daniel González campions de les seves categories

Aquest divendres es va disputar al local social del GEVA la darrera ronda del Torneig Comarques Pirinenques per edats i per tant ja es coneixen els guanyadors de la resta de categories (sub16 havia finalitzat una ronda abans) així com tots els jugadors classificats per les finals catalanes que es celebraran a Setmana Santa.

La categoria sub10 ha finalitzat amb la victòria de Carolina Lacuesta que amb la seva sisena victòria consecutiva ha estat l’únic campió que ha vençut en tots els seus encontres. Juntament amb ella es classifiquen Josep Pubill amb 5 punts i Josep Maria Ribera amb 4. Cal assenyalar que aquests dos jugadors es van enfrontar a la darrera ronda amb victòria del primer.

Valentí Riba i Arnau Jansat han compartit la primera plaça de sub12 amb 5,5 punts, guanyant totes les partides i entaulant el seu enfrontament directe. Ambdós mereixien la primera posició, però el millor coeficient de desempat ha afavorit en Valentí obtenint així el primer lloc. L’altre jugador classificat per les finals catalanes és en Daniel Arqués amb 4 punts al vèncer Aaron Fernández en la partida decisiva de la darrera ronda.

La categoria sub14 ha vist com tres jugadors empataven en el primer lloc amb 5 punts. El bucholz ha estat determinant per definir l’ordre final de la classificació i per molt poc ha vençut en Daniel González, en Marc Obregon ha acabat en segon lloc i la Maria Galera en el tercer. Tots ells obtenen el passaport per les finals catalanes.

A continuació poden consultar els enllaços a chess-results amb els resultats de totes les rondes i les classificacions finals:

20120203_10

Carolina Lacuesta, campiona de la categoria sub10

20120203_08

Valentí Riba, campió de la categoria sub12

20120203_20

Daniel González, campió de la categoria sub14