L’equip suma una nova victòria

La visita a Tàrrega ha resultat molt profitosa ja que l’equip ha tornat amb una clara victòria a domicili. L’encontre ha començat molt de cara ja que l’equip rival només ha pogut presentar tres jugadors, deixant dos taulers vacants. Aquest fet podia provocar la relaxació en les altres partides, però els jugadors saben que tots els punts són importants i han jugat les partides amb l’objectiu d’aprofitar la situació per aconseguir un resultat molt ampli.

L’Eric Casanovas i en Valentí Riba, amb les seves victòries, donaven dos punts més per l’equip, mentre que les taules d’en Marc Obregon en el tercer tauler deixaven una victòria per ½ – 4½, un resultat molt bo que permet l’equip continuar per la part alta de la classificació lluitant així per l’ascens de categoria.

A continuació els resultats individuals:

TÀRREGA C ½ – 4½ GEVA-CEA C
1 Curria, Jaume 1830 0-1 1876 Casanovas, Eric
2  Escale, Jose 1773 0-1 1813 Riba, Valentí
3  Ramos, Aitor 1700 ½-½ 1804 Obregon, Marc
4 Tauler vacant —- – + 1798 Jansat, Arnau
4 Tauler vacant —- – + 1786 López, Francesc A.