Empat enfront l’equip de Juneda

El GEVA-CEA C ha empatat el seu encontre enfront el Juneda, un fort equip que es troba per la part capdavantera de la classificació i per tant el resultat final es pot considerar com positiu, malgrat que és cert reconèixer que fins el final han hagut opcions de victòria.

El matx ha començat amb les taules en el tercer i quart tauler per part del Marc Obregon i l’Arnau Jansat enfront jugadors de nivell similar. En Marc podria haver intentat alguna cosa més ja que tenia un peó d’avantatge, però és cert que la tasca no resultava senzilla degut al bloqueig que existia en la posició final.

En el darrer tauler en Francesc ha vençut clarament al seu experimentat rival i donava així avantatge als andorrans, però la derrota en el segon tauler de Valentí Riba, en una partida on havia sortit amb un clar avantatge després de l’obertura, col·locava l’empat en el marcador.

Amb aquesta situació quedava clar que el matx es decidira a la primera taula, on en Joan Moscoso es defensava amb qualitat de menys enfront un rival teòricament molt superior. Tot i així al final el jugador del Principat havia obtingut una bona compensació pel material a l’hora que el seu rival es trobava amb poc temps en el seu rellotge. La partida ha finalitzat en taules al acceptar l’oferiment del seu rival el que ha col.locat el 2,5 a 2,5 en el marcador final.

En qualsevol cas un bon resultat que permet l’equip continuar lluitant per l’ascens i les primeres places del campionat a l’hora que permet als joves integrants de l’equip mesurar el seu nivell i coneixements enfront jugadors molt més experimentats.

A continuació els resultats individuals:

GEVA-CEA D 2½ – 2½ JUNEDA
1 Moscoso, Joan 1817 ½-½ 2072 Roig, Angel
2 Riba, Valentí 1813 0-1 1858 Mohammed, Islam
3 Obregón, Marc 1804 ½-½ 1828 Bell-lloch, Miquel A.
4 Jansat, Arnau 1798 ½-½ 1786 Llovera, Jaume
4 López, Francesc A. 1786 1-0 1778 Martí, Joan