xxviiiopen

Ronda inicial sense sorpreses

Avui a les 16:00 hores s’ha engegat la 28ena ediciò de l’Obert Internacional d’Andorra a l’hotel St. Gothard d’Erts a La Massana.

Com és habitual en un torneig per sistema suïs, la primera ronda de l’Obert Internacional no ha deixat lloc a la sorpresa i els favorits s’han imposat als seus rivals d’avui. Tot i això ha estat una jornada llarga i disputada, i les darreres partides han acabat passades les cinc hores de joc.

Maria Galera

Maria Galera

Malgrat que han començat el torneig 175 jugadors, les baixes de darrera hora, sempre habituals, faran que el torneig es mogui per sobre dels 160 jugadors. La llista de demà serà la definitiva un cop s’eliminin tots els jugadors anteriors. Demà per tant publicarem les estadístiques finals d’aquesta edició.

Lazaro Bruzon

Lazaro Bruzon, Cuba, número ú del torneig

Demà tindrem un mati entretinguat amb el Gran Prix a la Plaça del Poble d’Andorra la Vella on s’espera una participació d’uns 60 jugadors. El torneig de ràpides començara a les 10:30 hores.

Oscar de la Riva

Oscar de la Riva

La jornada de demà ja ofereix més possibilitats de sorpresa ja què la diferència de nivell entre els jugadors s’anirà escurçant a mesura que avanci el torneig.

Aleksander Delchev

Aleksander Delchev

Khosla Shiven

Khosla Shiven