Arnau Jansat amb el grup capdavanter de sub10 després de 3 victòries consecutives

Amb tres jornades disputades els participants andorrans han tingut sort diversa en els seus enfrontaments.

A la categoria sub10 l’Arnau Jansat està jugant un excel.lent torneig i va guanyar les dues parides del dia. Pel matí va derrotar en Jordi Lesar del Peona i Peó mentre que per la tarda es va imposar al jugador Xavir Povill del Congres. En Valentí Riba porta 1,5 gràcies a una victòria pel matí i una derrota a la tarda. El debutant Pablo Martínez va aconseguir la primera victòria en la tercera ronda, per lo tant porta 1 punt.

A la categoria sub12 el matí va ser propici per la Maria Galera que va guanyar al David Núñez (1759) del Figueres, però per la tarda va caure davant Marc Torrents (1905) del C.E. Catalunya. En canvi Marc Obregon va caure pel matí i va aconseguir guanyar per la tarda en una partida amb moltes alternatives. També en Francesc A. López va ser derrotat pel matí en una partida on havia tingut grans possibilitats de victòria; en canvi en la jornada de la tarda va guanyar amb facilitat.

En sub14 la Diana da Rocha va perdre les dues partides del dia però després d’oposar una dura resistència. En Ferran Gras va perdre la partida del matí i va guanyar a la tarda al altre representant andorrà Eric Casanovas. Eric va perdre el seu encontre del matí per lo tant porta mig punt. Finalment en Marc Torrent no va poder puntuar amb la jugadora Elisa Ruiz (2084) del Vilafranca. Per la tarda en canvi va aconseguir un empat després de suportar un dur atac del seu adversari.

En Marc Pericas a sub16 va poder imposar un petit avantatge en un final al representant del Sant Andreu, Mateu Rodríguez. Per la tarda, en canvi, un greu error li va obligar inclinar el seu rei davant Danil Shatko (2105) del C.E. Sant Martí.

Eric Casanovas vs Ferran Gras - Categoria sub14

Eric Casanovas vs Ferran Gras - Categoria sub14

Pablo Martínez - Categoria sub10

Pablo Martínez - Categoria sub10